Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Minitut] Jak Szybko Zarobić

Kanaraki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Chce wam przedstawić sposób w jakim w 2 dni zarobiłem bardzo dużo

Ściągamy exp bota (w linku tez skan) - http://www.mpcforum.pl/topic/120327-expbot-lonely-0091019-pl-version/

Konfigurujemy go,

Expimy - do 10 lvla Psy, Wilki

Do 21 - Dziki, Tygrysy, Niedźwiedzie

Załatwiamy sobie eq+7 ( szeroki, zelak, tygra, pieciakatna )

I idziemy na dzikusy do 30

od 1 do 30 lvla możesz zarobić nawet do 30kk

w moim przypadku 30 lv wbiłem na bocie w 2 dni i w tym czasie z 7 marmurów pare ABS nawet 15% na miecze w butach itp od 100-2000 pz w roznych rzeczach - sprzedałem wszystko i miałem z tego około 35kk

Poradnik By Kanaraki

Licze na + ;)

@EDIT

Postać 30 lv na allegro pójdzie z 20 zł :>

Opublikowano

Równie dobrze zarobisz grając poprostu na twoim harze. Mam 41 lvl expie sobie na bo bez bota i jestem dziennie 1-2kk+ czasem 5kk+ bo albo absy poleca albo zeby itp :) Wiec moim zdaniem temat trochę bez sensu :D Pozdro :)

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

KURWA MAC JEBANE NEOSY DAJĄ -. ZAL! Proszę o nie dawanie - za sęsowne wypowiedzi -.- Mod sry za bluzgi ale nerwy puscily -.-

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Może być, łap +

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Na kazdym lvl bony dropia tak samo wiec to ma sens i nie ma xD

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Ja expbota głównie na dzikusach od 20 stawiam i wystarczy mental z tarcza od 1 helm od 1 i tygra +6 oraz gizamana / pajecza

Silne m i dropia itemy ;] Np. przed chwilą dropły mi złote butki 1k pż ;]

I kilka marmurow masz +

CX7Rrj.png

Opublikowano

Ja expbota głównie na dzikusach od 20 stawiam i wystarczy mental z tarcza od 1 helm od 1 i tygra +6 oraz gizamana / pajecza

Silne m i dropia itemy ;] Np. przed chwilą dropły mi złote butki 1k pż ;]

I kilka marmurow masz +

Jednak umiesz ortografie :)

Opublikowano

KURWA MAC JEBANE NEOSY DAJĄ -. ZAL! Proszę o nie dawanie - za sęsowne wypowiedzi -.- Mod sry za bluzgi ale nerwy puscily -.-

Jeżeli nie chcesz - to zmień to gdzie o - prosisz :D

Opublikowano

@UP2 Bo to juz pozniej napisalem ;D

@ UP No na expbocie ;p

pomagam.jpg?1

Opublikowano

A ja teraz wam pokaże mój minitut na zdobycie kasy.

1. Hackowanie

2. Okradanie

3. Oszukiwanie

4. Fishbot

5. ThiefDrop

Wybierzcie Sobie Jeden z tych sposobów;

btw. Kobier ma rację najlepiej normalnie expic swoją postacią

Ewentualnie Łowić na 2metkach rozdzieczość na 640... costam + windowmode (mój pomysł)

Ps. niedługo kuzynek bd miał laptopa to spróboje ręcznie na 4 łowic xD lub na laptopie fb, a na kompie ręcznie

dajcie + ;((

cooltext454992920.gif
Opublikowano

moge przyznać że takie itemki tam dropią bo ja wbijałem na 6 postaciac 30 lv żeby mieć na fishbota to byyyyło tego. ;]

farcry3largevergemedium.jpg
Opublikowano

Leci raport za nie potrzebny spam a co do tematu to polecam zrobić woja mentala 21+ lvl silne na m do lochu malp cala noc i masz 11 medali eq pelne bonów itp

Opublikowano

mam taki problem wlaczam easymetin wpisuje login haslo pdst testing2 123456789 klikam start new game wlacza sie metin i sie zacina i nic nie mozna zrobic jak chcecie napiszcie tutaj lub mi na gg 12870688 z gory dzieki dam + lub 5* @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ <_<

cudo.png
Opublikowano

mam taki problem wlaczam easymetin wpisuje login haslo pdst testing2 123456789 klikam start new game wlacza sie metin i sie zacina i nic nie mozna zrobic jak chcecie napiszcie tutaj lub mi na gg 12870688 z gory dzieki dam + lub 5* @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ <_<

Spatchuj i Storrentuj metka <_<

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja wbilem 16 bodym i same śmieci;/ nie mam szczęścia

DAJ MI (-)

"Grzeczne dziewczynki idą do raju, niegrzeczne raj mają na ziemi".

strong1.jpg

Wiesz jak zarabiam w Metin?

Zbieram złom :P

Poziom podwyższony za :

Poziom został podwyższony: Pisanie w tematach keczupa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...