Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aplikacje dla... babci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć misie, dawno mnie tu nie było.

No więc - wczoraj moja babcia kupiła sobie LG L90, jakie aplikacje jej się przydadzą i spodobają. Dodam, że jest totalnym laikiem w nowych technologiach.

Pozdrawiam i polecam,

ja.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

Nie wiem po co jakiekolwiek aplikacje dla babci :D, moja używa telefon tylko do dzwonienia ;_;. Ale jeżeli już to jakieś widżety typu pogoda, jakiś dobrze widoczny zegarek. Raczej grać w nic nie będzie ;d. Możesz jej jeszcze zainstalować inną klawiaturę jeżeli na tej co ma ciężko jej się pisze i tyle ;v.

Gb2zMZi.png

Opublikowano

z pewnością przyda jej się latarka. do tego na początek hill climb racing? :D

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Jakieś ciekawe gry też się przydają ;d moja babcia ostatnio grała na moim telefonie w Milionerów i Koło Fortuny :D

Opublikowano

Może zostaw jej skróty do najpotrzebniejszych aplikacji na pulpicie, wtedy będzie miała do nich szybki dostęp, a po co jej aplikacje z których prawdopodobnie nie będzie używać?

Opublikowano

Ja polecam zainstalować jej Big Launcher. Obsługa smartfona stanie się łatwiejsza.

https://play.google.com/store/apps/details?id=name.kunes.android.launcher.activity&hl=pl

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Myślę że nic jej się nie przyda, bo powie że nie widzi, nie słyszy, ekran mały, że oczy marnuje... xD

Może ew jakież widzety. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...