Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3] Last Chaos New World Order

Valalith

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

spacer.gifY1zEgFw.png

Strona:

http://lcnwogames.com/

Raty

Exp: x20

SP: FREE

GOLD DROP: x15

IGNI: x5

MAX LEVEL: 185

Dodatkowe informacje

Za vote dostaje sie 120 cash za 1 opcje (sa 3 opcje) co 12 godzin 

W cash shopie mozna znalesc rzeczy takie jak Premium tytuly , materialy na mazar itp.

Co weekend jest cash event , jesli zostawimy konto na 48godzin dostajemy 9-10k cash :)

Topke mozna wbic spokojnie w 3-5h , zalezy czy z pomoca czy bez i oczywiscie cash :P

Z tego co wiem niema limitu kont :D

@Odemnie dodam to ze jesli ktos bedzie chcial tam grac to proponuje zrobic 1 polska gildie poniewaz jak gralem na innych serwerach bylo masa polskich gildi ^_^ !

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Chyba była prezentacja tego serwera, ale mogę się mylić.

Poza tym grałam tam prawdopodobnie i chyba nie za dobrze się tam expiło xD
Jak się leveluje? Questy czy normalnie?

k1hvCVp.gif

Opublikowano

leveluje sie na questach + 3-5h na max lvl to dla mnie dobrze bo ani nie za szybko ani nie za wolno :D

1390144171-U592769.png

Opublikowano

spacer.gifY1zEgFw.png

Strona:

http://lcnwogames.com/

Raty

Exp: x20

SP: FREE

GOLD DROP: x15

IGNI: x5

MAX LEVEL: 185

Dodatkowe informacje

Za vote dostaje sie 120 cash za 1 opcje (sa 3 opcje) co 12 godzin 

W cash shopie mozna znalesc rzeczy takie jak Premium tytuly , materialy na mazar itp.

Co weekend jest cash event , jesli zostawimy konto na 48godzin dostajemy 9-10k cash :)

Topke mozna wbic spokojnie w 3-5h , zalezy czy z pomoca czy bez i oczywiscie cash :P

Z tego co wiem niema limitu kont :D

@Odemnie dodam to ze jesli ktos bedzie chcial tam grac to proponuje zrobic 1 polska gildie poniewaz jak gralem na innych serwerach bylo masa polskich gildi ^_^ !

btw na stronie są takie raty:

Hello community!

In New World Order and have one main objective is to be one of the biggest private 

servers that exist in order to come to belong to the family Official Last Chaos , for this to happen

we need a lot of help from you, the players. How to help us ? The main thing is to vote on all the 

top link on the left side of the web and help with much publicity. This will help us to be well 

positioned at the top and attract more people to our server. The more people know us 

more people will come to our server. Atte Admintrador Ozzy

NEW WORLD ORDER PRIVATE SERVER EP3

- Level Cap 185

- Exp x40

- Sp x100 (Free)

- Drop Item x40

- Drop Gold x 30

- Ign x5

- Quest x30

- Upgrade Devil rune x75

- Upgrade Purific Rune x75

- Upgrade Hs x80

- Juno Version Ep3

- System 6 Socket + Chas Jewel

- Ep3 Inventory x3

- Ep3 Toolbar x3

- System Buffy Costumes with Stamps

- Refining System

- Exp Pet 1 x100

- Level Cap Pet 1 100

- Exp Pet 2 x100%

- Level Cap Pet 2 165

- World Boss System

- Titles For World Boss

- Drop Boss, Jewel Lv. 8 and Chaos Lv. 15

- System for Accessory

- Style Official Server

- Donate SMS System

- Donate Paypal System

- Event 24 hour every saturday from cash for time online

Regards,

Team N.W.O.

ubh6c.png
Opublikowano

3-5h nie za szybko ani nie za wolno na wbicie max no to rzeczywiście pogratulować szkoda mojego czasu na pobieranie..

Ty i tak wchodzisz na serwy żeby bana wyłapać to co Ci tam xD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Ej jeszcze za haki nie dostałem więc jest szansa to zmienić ;) Domi dzięki za podsunięcie mi pomysłu;p

Spoko polecam się na przyszłość xD Też jeszcze nie dostałam bana za hacki więc chyba czas coś zmienić :D

Może ten serwer zasłuży na zbanowanie mnie, kto wie :D

Czyli wbijam xD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Gdyby mi internet zamulał to by mi wszystko zamulało, nie tylko pobieranie ;)

Btw troche zjebany ten serw :O Za trudny xD

Padłam i nie wstaje -,- .. Boże..

Opublikowano

@przemek723 To nie ściągaj, bo nie warto :s

Fajnie, że dostałam warna za spam a koleżanka wyżej nie, hue hue kocham to ♥

/ To nie wiem jak i gdzie patrzysz, ale dostała. - Karyvlea

k1hvCVp.gif

Opublikowano

@przemek723 To nie ściągaj, bo nie warto :s

Fajnie, że dostałam warna za spam a koleżanka wyżej nie, hue hue kocham to ♥

/ To nie wiem jak i gdzie patrzysz, ale dostała. - Karyvlea

Nie jesteś sama Boom :) Ja też dostałem, tylko dlatego, że napisałem prawdę  :rolleyes: Ubóstwiam to jak ktoś nie potrafi przyjąć czegoś do serca i pogodzić się z prawdą :D 

Chyba podniecenie wzrasta jak da tego warna  <3

# Server tandeta, szkoda czasu na wbijanie 10 lvl nie mówiąc o ściąganiu już :) 

Ceny w IS z dupy wyciągnięte za przeproszeniem, dodane parę skopiowanych itemów z innych serverów, zmienili lekko nazwę  i dodali do standardowego IS'u - rzygam na taki shit..

/ Może tym razem nie dostanę warna  xD

ubh6c.png
Opublikowano

Nie jesteś sama Boom :) Ja też dostałem, tylko dlatego, że napisałem prawdę  :rolleyes: Ubóstwiam to jak ktoś nie potrafi przyjąć czegoś do serca i pogodzić się z prawdą :D

Ceny w IS z dupy wyciągnięte za przeproszeniem, dodane parę skopiowanych itemów z innych serverów, zmienili lekko nazwę  i dodali do standardowego IS'u - rzygam na taki shit..

Słuchajcie, nie robię nic złośliwie, tylko po prostu jak dostaję raporty na posty które wychodzą poza regulamin to muszę to odpowiednio "ocenić". Jak już mówiłam - jeżeli macie jakieś spostrzeżenia, lub z czymś się nie zgadzacie to zapraszam na PW a nie kontynuujecie dyskusję w tematach które są przeznaczone do rozmów o innych rzeczach. :)

# Online Players: 127 - to prawda? Czy sobie po prostu dodają do strony? Ktoś był i widział? :P 

Opublikowano

Ja nawet nie wiem za co dostałam , ale git ^.^ Moderatorzy to widzę tutaj są hmm - milutcy :P ale tam nie ważne....

@Norea to lez twoje miejsce na podlodze. O co ci dziecino chodzi?

O twoją durną wypowiedź.. Ale kij z tym bo zaraz znowu zarobie warna :D Warnują tak na tym forum że za niedługo wgl nie będzie można pisać .. bo poleci war za samo tworzenie kont ;]

Opublikowano

No, dokładnie. Wszystko skopiowane z innych serwerów a levelowanie porażka... Jeszcze gdyby ceny były w tym IS normalne, można by było grać na powolnym serwie, ale tam wszystko drogie a free cash znikomy. Zdecydowanie serwer p2w ;3

k1hvCVp.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Spoko polecam się na przyszłość xD Też jeszcze nie dostałam bana za hacki więc chyba czas coś zmienić :D

Może ten serwer zasłuży na zbanowanie mnie, kto wie :D

Czyli wbijam xD

A Ty podobno taka nieskazitelna jesteś i hacków nie używasz. XDDDDDDDDDDDDDDDDDD Beka.

Jak oceniacie serwer? Opłaca się grać?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...