Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

200 godzin patch :O?

babkababka1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich... Mam problem z patchowaniem otóż patch 4.9 ma około 500 mb... Podczas patchowania pisze mi 1.2h dojdzie jakieś 30 % i boom ponad 200 godzin ponad?! Robiłem reset kompa, próbowałem od nowa ale ten problem nadal jest o co codzi :/?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Możesz kliknąć napraw klienta :)

Może Ci skanuje wszystkie pliki tak jak podczas naprawy xD

Opublikowano

To są częste problemy, nic innego nie rozwiązuje ich jak poczekanie na spatchowanie się klienta gry lub ewentualna jego naprawa, jeśli po kilku godzinach nie ustępują problemy. :) 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

To są częste problemy, nic innego nie rozwiązuje ich jak poczekanie na spatchowanie się klienta gry lub ewentualna jego naprawa, jeśli po kilku godzinach nie ustępują problemy. :)

Ja właśnie miałem to samo, wystarczyło poczekać chwilę aż gra zacznie się normalnie patchować.

Opublikowano

Ja właśnie miałem to samo, wystarczyło poczekać chwilę aż gra zacznie się normalnie patchować.

To nawet nie są podstawowe problemy patchowania, lecz tylko i wyłącznie wizualne, bo gdyby były realnymi problemami, to ktoś czekałby sobie ładny tydzień :P 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nic nie zmieniaj po prostu poczekaj i masz ja tak samo miałem i sie zrobiło ;) , jak nie pomoże wyłącz lola i odnowa.

.

Opublikowano

To nawet nie są podstawowe problemy patchowania, lecz tylko i wyłącznie wizualne, bo gdyby były realnymi problemami, to ktoś czekałby sobie ładny tydzień :P

To raczej logiczne. Mimo czasu, który jest wyświetlany, gra nadal się patchuje więc wystarczy poczekać. Jeżeli to nic nie daje to repair/reinstall.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...