Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Craftmania

Caribell

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Ssać kolego to Ty możesz jedynie to małe co masz w gatkach."

Serwer jest dobry i od czasu zmiany właściciela z atiego na dynie, serwer może teraz się rozwijać jak i zaczął to robić. Jestem graczem i mam bardzo dobry kontakt z administracja, (prócz Caribellos, nie miałem okazji jej poznać) którzy chętnie pomagają jak i są otwarci na nowe pomysły. Wiele pomysłów zostało podsuniętych przeze mnie i już niektóre zawitały na serwerze.

Sklep normalny został urozmaicony jak i sklep vip, ciekawe eventy i ten klimat :). Może obecnie mało osób gra, ale serwer ma ten klimat, gdzie są pomocni bardzo gracze :)

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Obecnie 20-30, ale serwer jest podczas zmian,nowości zostaną dodane to myślę, że uda mi sie namówić administracje na nową reklame :).

Spawner możesz kupić w sklepie VIP lub przez sms za 2.46 czy jakoś tak ;). Ale nie może ich sprzedawać innym graczom.

Opublikowano

"Ssać kolego to Ty możesz jedynie to małe co masz w gatkach."

Serwer jest dobry i od czasu zmiany właściciela z atiego na dynie, serwer może teraz się rozwijać jak i zaczął to robić. Jestem graczem i mam bardzo dobry kontakt z administracja, (prócz Caribellos, nie miałem okazji jej poznać) którzy chętnie pomagają jak i są otwarci na nowe pomysły. Wiele pomysłów zostało podsuniętych przeze mnie i już niektóre zawitały na serwerze.

Sklep normalny został urozmaicony jak i sklep vip, ciekawe eventy i ten klimat :). Może obecnie mało osób gra, ale serwer ma ten klimat, gdzie są pomocni bardzo gracze :)

Zmiana właściciela umożliwiła nam wreszcie wygodne, swobodne podejmowanie zmian i ulepszeń. Niestety przez ostatnie dziesięć dni byłam zupełnie nieobecna z powodu wyjazdu. Być może będziemy już mieli okazję się poznać.

→ Przenieś się do lepszego świata!

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...