Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO Trade Up Contract

kamaczi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zastanawiam się czy jak dam do kontraktu powiedzmy 10x XM1014 fallout warning (lekko używanych) to wydropi mi M4A4 Radiation hazard (fabrycznie nowa).Może ktoś z was wie ? 

Opublikowano

Jeżeli Xm1014 jest jedną jakość niżej od tej M4A4 to możliwe ale daj mi screena jak możesz tej XM1014 z twojego EQ w csgo, bo nie wiem z jakiej kolekcji to jest i nie będę w stanie ci pomóc.

@Edit

OK, na 100% dostaniesz M4a4 ale co do jakości to nie mam pojęcia tak samo jest pewnie jak z M4A1 nitro gdzie z kontraktu nie wypada lepsza jakość niż lekko używana... więc możesz zaryzykować i musisz sie liczyć że może ci wypaść nawet za 1.50€ ;/ jakby każdemu wypadały fabrycznie nowe to by nie były takie drogie ;) więc coś jest na rzeczy.

Opublikowano

Tak, ale tylko wtedy jeżeli zrobisz taki kontrakt z dwoma innymi kolekcjami, np Dust i Nuke... ale jak zrobisz z jednej kolekcji np. safehouse to zdobędziesz broń z tej samej kolekcji wyższej jakość.

Opublikowano

Jakość zalezy od jakosci twojej broni.

Jezeli dasz 10 field tested to dostaniesz lepsza bron field tested.

THE CAKE IS A LIE

1441013.1.jpg

Opublikowano

To już tak nie działa... raz dałem 10 razy fabrycznie nowych broni a z kontraktu wypadła M4A1 nitro lekko używana, poprostu niektóre bronie pewnie mają jakiegoś blocka na jakość którą możesz dostać.

Opublikowano

moim zadaniem to działa całkowicie losowo :)

z kontraktu różnych broni/jakości  dostaniesz losową broń o "poziom" wyżej :)

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...