Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ScraftujPL

jocker077

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie zabezpieczony, za mało pluginów, niezabezpieczone ramki.

Słabo wam wyszedł serwer, a poprawcie bo ładnie się zapowiadało...

Opublikowano

Nie chciałem ale trudno...

-

Nieogarnięta administracja nie umie przyjąć krytyki, ja spokojnie piszę a admin co? - Wyzywa mnie kłuci się ze mną, ja siedzę cicho banuje mnie.

Serwer nie zabezpieczony przed Cheetami, ForceOp działa bez problemu...

Nie opłaca się grać administracja to nieogarnięte dzieci!

Dają bany za nic i nie umieją się z niczym pogodzić! Piszą że mają 16 lat a tak przeklinają na czacie że grać się nie da! Dostałem bana za "ciekawe :-)"!

Usuńcie tę reklamę z tego forum bo to jest po prostu żenada...

Opublikowano

Nie chciałem ale trudno...

-

Nieogarnięta administracja nie umie przyjąć krytyki, ja spokojnie piszę a admin co? - Wyzywa mnie kłuci się ze mną, ja siedzę cicho banuje mnie.

Serwer nie zabezpieczony przed Cheetami, ForceOp działa bez problemu...

Nie opłaca się grać administracja to nieogarnięte dzieci!

Dają bany za nic i nie umieją się z niczym pogodzić! Piszą że mają 16 lat a tak przeklinają na czacie że grać się nie da! Dostałem bana za "ciekawe :-)"!

Usuńcie tę reklamę z tego forum bo to jest po prostu żenada...

Każdy ma 16 lat i ma dyslekcję...

U mnie na serverze też tak jest... Z graczami.

@topic server fajnie sie zapowiadał ale administracja nie ogarnięta. Może pogram.

Opublikowano

@Up Tylko że ja mówię o "programiście" który napisał serwerowi "autorskie pluginy"

Nie robi błędów, ale tak przeklina tak chwali się swoim "talentem" że po prostu...

A, zabezpieczenie konsoli beznadziejne, administracji nie obrażałem tylko odpowiadałem na pytania waszego Technika i nie spamowałem, to on spamował. Kto chce moje logi z czatu? Mogę dać bez problemu i udowodnić że nie powinna się tam grać...

Ty może jesteś jeszcze w miarę ogarnięty, ale poszukaj nowych adminów i technika to może gra będzie możliwa...

Opublikowano

Jak milo widziec temat na ktorym grafika jest sciagnieta z innego tematu ,,mojego`` Stara prezentacja :D

Jesli chcecie moge wam zrobic inne, Nowe :P

MQpg.png

| Polub ten Post | Sygnatury na Zamowienie | Bannery | Loga |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...