Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypty low lvl facc Mage ( xenobot )

Hanslik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć !
Szukam jakiś skryptów dla facc maga na +19 lvl, może na ktoś jakieś i zechciałby się podzielić ?
Mam 25mlvl i dosyć dobre eq, wiec nawet jeśli macie na nieco wyższe lvle skrypty to będę zadowolony.

Bardzo zależy mi na tym aby postac uciekala przed mobkami i uzywala run/czarow

Moze ktos moglby mi wytlumaczyc jak cos takiego ustawic ? Są na to osobne skrypty lua ? Jak je dodać do skryptu ?

Dzięki za chęci oraz pomoc !

Opublikowano

Ludzie, szukalem, przeciez nie pisalbym na forum zanim bym nie byl pewny ze niczego godnego uwagi nie ma ;) Nie ma zadnego skrypta dla maga, chyba bede musial przerobic jakis dla kina i tyle ehh ;d

Opublikowano

Ludzie, szukalem, przeciez nie pisalbym na forum zanim bym nie byl pewny ze niczego godnego uwagi nie ma ;) Nie ma zadnego skrypta dla maga, chyba bede musial przerobic jakis dla kina i tyle ehh ;d

Właśnie to chciałem doradzić, wystarczy, ze zmienisz potiony, czary i sposób ataku na taki, żeby spieprzał. Na low lvl skryptach powinno być ok ;)

Opublikowano

Ohh, mam już dość ;d
Sciagalem pelno skryptow nawet dla kina i przerabialem... do xeno chodza, ale albo ktorys nie kupuje potkow, albo chodzi jedna runde i wraca do depo....
Do redbota jeszcze mniej i jeszcze gorzej ;/ mam skrypta na swamplingi ale jest wlasnie problem zdepositerem i potkami ;(

Serio nie macie zadnego skrypta ? Kompletnie nic ? Nikt tu nie gral sorcem albo drutem ?
Albo cos sprawdzonego do kina... zebym sobie mogl przerobic, serio prosze o pomoc bo jestem zrozpaczony...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...