Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi w CS:GO mimo małego pingu

SuperMarchew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem w cs:go mam lagi przy pingu 20... Pomoże mi ktoś???

Dodam że mam karte zintegrowaną a laguje mi aby jak się z kimś strzelam jak chodzę jest normalnie ;)

Opublikowano

Lagi a klatkowanie to zupelnie inne rzeczy. Na lagi to najlepiej sprawdz czy nikt ci nie siedzi na necie jezeli masz wifi,nie wlaczaj jakis skypow itp programow ktore biora internet , wylacz na steam pobieranie podczas grania. A jak cie klatkuje to przeczysc komputer , zmien ustawienie , zaktualizuj sterowniki lub kup lepszy sprzet.

Masz karte zintegrowana wiec to wieje wyjasnia na takiej karcie plynnie nie pograsz jescze do tego pewnie laptop.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Wpisz w konsoli "net_graph 5". Zazwyczaj ping w tabeli różni się około 20ms od pingu napisanego właśnie tam. Zapewne jest to obciążenie sieci [ja tak sądzę]. Może przełącz STEAM na OFFLINE podczas gry. Może to pomoże...

Opublikowano

Wpisz w konsoli "net_graph 5". Zazwyczaj ping w tabeli różni się około 20ms od pingu napisanego właśnie tam. Zapewne jest to obciążenie sieci [ja tak sądzę]. Może przełącz STEAM na OFFLINE podczas gry. Może to pomoże...

Jak przełączy na offline to nie pogra na internecie xD

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Dzisiaj też tak miałem... na MM miałem 20-30 pingu i mnie cofało, myślałem że sie coś pobierało ale ping nie skakał wyżej a lagi nie ustępowały.

Opublikowano

Dzisiaj też tak miałem... na MM miałem 20-30 pingu i mnie cofało, myślałem że sie coś pobierało ale ping nie skakał wyżej a lagi nie ustępowały.

To może jakies problemy z serwerami są. Jezeli ping nie skakal to raczej nie lagi a klatkowania i to moze byc wina sprzetu xD Tez jezeli duzo osob gra moze byc przeciazenie lekkie i serwery troche slabiej dzialaja.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Wiesz ja potrafię odróżnić lagi od klatkowania :D jeżeli mam stałem 60 fps to raczej klatkowanie mi nie grozi i nawet na net_graph nie było spadku fps ani pingu... więc to napewno była wina serwerów.

Opublikowano

Pershing zawsze miał problemy i w csie i w Arctic Combat :))  Jeżeli masz niski ping a Cie cofa , to raczej wina serwerów a nie Twoja :D

Pozdrawiam Wszystkich :)

Opublikowano

Ja mam podobnie mam stały ping 50, 45 a laguje jakbym miał z 400 cofa mnie co jakiś czas po chwili zwłoki spadaja same co wcześniej leżały :D

Opublikowano

jeżeli ty masz mały ping to nic z twojej winy :)

musi to być po stronie serwera/ graczy :)

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...