Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak sprawdzić za ile zostanie odblokowany rynek steam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak sprawdzić ile czasu pozostało do odblokowania? Oto krótki poradnik:
1. Wejdź w swój profil STEAM
2. Wejdź w ekwipunek
3. Kliknij na jakiś przedmiot
4. Najedź na "Sprzedaj"
5. Odczytaj datę:
bt0zbDl.jpg

Co jeżeli nie pokazuje ci daty?

1. Aby ODBLOKOWAĆ rynek Steam należy doładować portfel steam.
2. GIFT nie odblokuje rynku
3. Możliwości doładowania m.in : PayPal, PSC [najczęstsza], karta kredytowa
4. Po doładowaniu kup jakikolwiek item w grze np. w TF2 za około 0,7 Euro albo klucz CS:GO

#edit v3

Opublikowano

Najwidoczniej nic nie kupiłeś przez steam. Musisz kupić jakąś grę przez steam, i po 30 dniach odblokuje się opcja sprzedawania.

Jak mógł nic nie kupić jak ma cs'a ?  Nawet po zakupie cs:go po 30 dniach sie odblokowuje wiec nie musial kupic itemu czy czegos na steam xD

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Jak mógł nic nie kupić jak ma cs'a ?  Nawet po zakupie cs:go po 30 dniach sie odblokowuje wiec nie musial kupic itemu czy czegos na steam xD

Przecież mógł kupić gifta na allegro, a to się nie liczy jako zakup steam.

4770714280454741315510.png
Opublikowano

@xxXGAJOSXxx Aby odblokować rynek steam należy doładować portfel STEAM i kupić przedmiot w grze np. klucz... Gifty się nie liczą :|

Opublikowano

Najwidoczniej nic nie kupiłeś przez steam. Musisz kupić jakąś grę przez steam, i po 30 dniach odblokuje się opcja sprzedawania.

Przecież mógł kupić gifta na allegro, a to się nie liczy jako zakup steam.

@xxXGAJOSXxx Aby odblokować rynek steam należy doładować portfel STEAM i kupić przedmiot w grze np. klucz... Gifty się nie liczą :|

No tak kupiłem go na fabryce kluczy. Sądziłem że jak kupie obojętnie jaką gre na steam to się to odblokuje, 

Jak kupie najtańszą gre na steam to mi zaliczy? I za ile można doładować najmniej ten cały portfel steam?

175001456602037225492.gif

Opublikowano

No tak kupiłem go na fabryce kluczy. Sądziłem że jak kupie obojętnie jaką gre na steam to się to odblokuje, 

Jak kupie najtańszą gre na steam to mi zaliczy? I za ile można doładować najmniej ten cały portfel steam?

Tak mozesz kupic najtansza gre i po miesiacu bedziesz mial handel ale musi to byc zakup bezposrednio przez steam. Najmniej za 5 euro ale mozesz tez psc na steam kupic lub inna metoda platnosci. 

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Tak. Musisz dokonać jakiegokolwiek zakupu na steam.

4770714280454741315510.png
Opublikowano

@xxXGAJOSXxx

Kup PSC w kiosku ruchu, czy w sklepie

https://www.paysafecard.com/pl-pl/kup/wyszukiwania-punktow-sprzedazy/

Kup no nie wiem... grę za 0.5 euro albo wejdź w sklep TF2 i kup itemek za 0,07 Euro ;) Wtedy ten sposób zadziała ;) i będzieszmiał napisane kiedy odblokuje Ci się rynek STEAM.

Niby tak ale czy tak czy tak musze kupić PSC o wartości 5€. To stawka minimalna na doładowanie steam... ale lipa

175001456602037225492.gif

Opublikowano

@xxXGAJOSXxx

Zazwyczaj w sklepach minimalna wartość PSC to 50 zł. Wtedy doładujesz konto za 10 Euro...

Minimalna to 20 zł w każdym wiem bo kupowałem. Moze kupic gre przez psc na steam nie musi odrazu konta za 5euro ladowac ale jak chce to moze xD

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Ale za 20 zł nawet nie załadujesz za 5 Euro :) Chyba, że od kogoś wyżebrzesz :)

Opublikowano

@Black and White
To jest poradnik jak odblokować rynek steam a nie za ile doładowywać... Wystarczy 50 zł tj. około 11 euro żeby doładować konto za 10 euro.

Opublikowano

Jak kupiłem operacje też powinno się odblokować po 30 dniach :) ?

Tak. Za byle jaka rzecz na steam ci to liczy zia.

"Upadli powstaną"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...