Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 ban za nic

PolishDush

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dostałem bana na metin2.pl  na serwerze tbd ...

Dostałem go za pisanie na czacie ze wymienie eq balmora za eq tutaj..Pisze czy odbanuje mi konto a on pisze że ban jest na stałe no lol ban na stałe  ??? Co o tym sądzicie ? ? ? ? ? ?? 

Opublikowano

Takie życie, bana też dostaniesz za pisanie np. Allegro. Prosta zasada-nie reklamuj serwerów prywatnych

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Perma dostałeś? 

I nie baw się w wymienianie, dużo oszukistów teraz gra ;p

Yo!

Opublikowano

Perma dostałeś? 

I nie baw się w wymienianie, dużo oszukistów teraz gra ;p

Dużo oszustów grało, gra i będzie grać ;>

Wystarczy zrobić to z głową.

/tak jak ktoś to już napisał zakrywaj część nazwy gwiazdkami lub pisz tylko swój numer GG i tam się dogadasz z kimś ;)

2662114216934981012447.png

Opublikowano

Na PL i niektorych privach pisanie czegos takiego jest zakazane i uznawane jako reklama. Co do bana, to nie wiem czy za to perma sie powinno dostac ale sprawdz regulamin i szukaj pkt. Reklowanie serwerow, albo napisz do support z prosba o skrocenie bana.

Opublikowano

Nie na każdym serwerze jest  to zabronione , ale na większości , no i też zależy czy cię GM widzi i czy ci ktoś nie walnie SS , dlatego staraj się nie wymieniać eq z serwera na serwer , tylko graj od początku .  ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...