Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Stary serwer skkf ;-).

Serwer oldshool.  

58 użytkowników zagłosowało

1. 1. Piracka wersja gry za:

• BRAK
      26
    • 2 zł, bez watu.
      15
    • 6 zł, bez watu.
      3
    • 7 zł, bez watu.
      3
    • 12 zł, bez watu.
      11
  2. 2. Czy serwer wypali.

• Owszem, wypali i będzie super!
      31
    • Nie wypali, będzie dnem!
      27
  3. 3. Wersja gry?

• 1.2.5
      15
    • Najnowsza!
      30

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!

!
!
!
!

Cześć,

ostatnio zastanawiałem się nad serwerem, na którym praktycznie nie będzie wypadało złoto z kamienia, nie będzie wypadało doświadczenie, z
kamienia, co wiąże się z spawnerkami! Oczywiście teamspeak, strona oraz gildie będą.

› Brak doświadczenia z stone, czyli spawnerki.♥
› Mały procent na złoto z kamienia. Przewidywane 0.6 procent. ♥
› Piekło, czyli mikstury zneutralizowane do  wersji gry 1.2.5. ♥
› Ładna strona www. ♥
› Autorski system gildie, bez powiększania, bez przedłużania. Czyli oldschool w gildiach. ♥
› Autorski system rankingu, bez rankingu o.O? Czyli zabójstwa, zgony. TOPka liczona na podstawie K/D. ♥
› Dobra maszyna, przewidywanie na początek 100 slotów. Przy większej ilości graczy dodajemy po 50 ;-). ♥
› Oczywiście autoryzacja za pieniądze, czyli premium. Piracka wersja gry za 7.38 ;-). ♥
› Ekipa większości serwerów do drama, u nas tego nie spotkasz. ♥

Tak, wiemy że jest serwer xero lecz, według mnie jest on porażką..

Piszcie swoje opinie o takim serwerze! Widzimy się w postach :-)!

xMysiaakk
                      Java, PHP

Opublikowano

Może i bym pograł lecz kilka ale...

• Jak już chcesz robić stary to by się przydało bez kowadeł enderchestów itp - Jak to było kiedyś, chociaż i tak się tego nie przypomni i każdy zaraz będzie spamował "gdzie enderchesty, gdzie kowadła" itp, ponieważ po prostu każdy już się do tego przyzwyczaił (Ja osobiście bym pograł normalnie jak to było kiedyś, bez enderchestow, enchantów książek, kowadeł, bez rozwalania obsa poprzez tnt itp.) - tak jak to było kiedyś.
  • Spawnerki - +100% więcej xreyów.
  • + z rankingiem, teraz na każdym serwerze ludzie zabijają sobie freekille bo chcą się pochwalić przed kolegami że mają duży ranking, top 5 etc. A później się dziwić że puste serwery są.
  • Oczywiście hardcore - bany za śmierć z możliwością ub(Tylko zapewne będzie mało graczy po 3 dniach.)
  • Brak vipów, itemshopu itp.

Chyba tyle ...)

Pomogłem?👍

Daj Like! :D

Opublikowano

@up

Myślę nad autorskim systemem noCheata ;-).

› AntiXray.
› Niewidzialny gracze  na całej mapie (boty) o różnych nickach typu: 1634dqwe2e2, 2e41e21e23r,214 ,12,er12,er,df,2,e,21 e,21,e12, itp :D.

Zbieramy jutuberów. Mamy dopiero 1 +10k i mniejszych po +4-5k.

Co do skrzyni kresu i kowadł. Zostaną one wyłączone.

xMysiaakk
                      Java, PHP

Opublikowano

Tak najlepiej skopiować pomysł innych ludzi co chcą to zrobić (nie mówie o mnie).

Nie lepiej wymyśleć coś autorskiego jakiś nowy pomysł na gildie ?

Opublikowano

To jest najlepszy cytat z Twoich wypowiedzi, rozjebał mnie kompletnie.

Pisz tego autorskiego NoCheata, na pewno będzie on świetnie działał i będzie bardzo wydajny. W ogóle na pewno on powstanie <ironia>.

Nie chwal się rzeczami, które są nie do zrealizowana, bo to bezsensu.

#topic: Pomysł okej, ale i tak nic z tego nie wyjdzie. Tak, teraz możecie mnie cytować i wyzywać, ale za miesiąc (o ile ten projekt w ogóle wystartuje) wspomnicie moje słowa.

Tego jest za dużo już, ileż można wałkować to samo, czyli SV/Gildie i pseudo nowe pomysły, a i tak to samo wyjdzie.

No trochę myślenia. Jest kilka serwerów tego typu, które mają już wyrobione miejsce na rynku i kolejny jest niepotrzebny, bo i tak serwer się znudzi. :)

Poza tym jak już widzę takie pseudo profesjonalne podejście do sprawy, wypisywanie niesamowitych pomysłów z autorskimi NoCheatami, to mnie krew zalewa. I tak będzie na skriptach, i tak będzie 100 slotów na jakimś VPS'ie, i tak będzie 20 graczy. Tyle ode mnie, możecie hejtować, powodzenia!

8098_com.tmobile.theme.Ubuntu_ubuntu-cm1

Risen. :# - wierny użytkownik Linux'a (Ubuntu). :D

Opublikowano

To jest najlepszy cytat z Twoich wypowiedzi, rozjebał mnie kompletnie.

Pisz tego autorskiego NoCheata, na pewno będzie on świetnie działał i będzie bardzo wydajny. W ogóle na pewno on powstanie <ironia>.

Nie chwal się rzeczami, które są nie do zrealizowana, bo to bezsensu.

#topic: Pomysł okej, ale i tak nic z tego nie wyjdzie. Tak, teraz możecie mnie cytować i wyzywać, ale za miesiąc (o ile ten projekt w ogóle wystartuje) wspomnicie moje słowa.

Tego jest za dużo już, ileż można wałkować to samo, czyli SV/Gildie i pseudo nowe pomysły, a i tak to samo wyjdzie.

No trochę myślenia. Jest kilka serwerów tego typu, które mają już wyrobione miejsce na rynku i kolejny jest niepotrzebny, bo i tak serwer się znudzi. :)

Poza tym jak już widzę takie pseudo profesjonalne podejście do sprawy, wypisywanie niesamowitych pomysłów z autorskimi NoCheatami, to mnie krew zalewa. I tak będzie na skriptach, i tak będzie 100 slotów na jakimś VPS'ie, i tak będzie 20 graczy. Tyle ode mnie, możecie hejtować, powodzenia!

Nope, mylisz się w jednym miejscu -> sv+gildie nadal ma spore szanse na wybicie się, tak samo hardcore (mówię o hardcore, a nie o freebuildach z itemshopami). Starczy mieć pomysł, gadane, społeczność i zgraną ekipę.

Co do pomysłu z nocheatem -  chłopcze, daj sobie spokój. To tak jakbyś chciał napisać swój silnik (w sumie to złe porównanie, bo jest sposób aby bez sektorów, przy 1000 osobach nie było lagów (nie mówię tutaj o TPS, bo w tego typu projekcie takie coś nawet nie występuje), tylko po to żeby się pochwalić.

Serwer ma szansę się wybić, bo chociażby XER0 dał radę mimo, jakże dziecinnego zachowanie Cubixa i jego "fanboyów" :)

Opublikowano

@Risen :#,

Mówisz, że projekt nie wystartuje? Tak samo jak twoje inne niewypały typu OverHard, czy LifeHard który padł po kilku minutach. Nie będziemy mieć także maszyny w piwnicy i nie będziemy palić ziółek jak ty w projektach. Idź kończ twój kolejny gówniany serwer. A skoro mowa o skryptach, cały czas mam twoją paczkę z autorskimi gildiami!

@_const,

Dzięki za opinie. Lecz nie znasz mnie na forum. Niedługo udostępnię moje gildie, oczywiście żeby nie było paczu paczu w kod. Napiszę coś ala KaStir ;-). (Teraz pewnie dostane hejt od kamcia i easta, że kopiuje)!

@Edit

Co wy na inną wersje gry? 1.2.5 czy najnowsze? Oddawajcie głosy w ankiecie!

xMysiaakk
                      Java, PHP

Opublikowano

@1361622928-U485574.png.Mysiaakk :#,

Człowieku, ja nie pisałem nic przeciwko Tobie, a Ty wyjeżdzasz mi, że moje projekty są nic nie warte, wymyślasz niestworzone historie o jakichś ziółkach, co to ma za sens w ogóle?

Dodatkowo piszesz głupoty, bo LifeHARD działa nieprzerwanie, tylko z jednokrotnie zmienianą nazwą od ponad pół roku.

Wypowiedziałem się dość negatywnie na temat projektu, ale życzę Ci jak najlepiej. Każdy ma prawo do własnej opinii, ja ją wyraziłem podpierdając ją sensownymi argumentami.

Masz prawo się z nią nie zgodzić, ale wytykanie mi kim to ja jestem lub nie jestem, czego to ja nie robię jest dziecinne, po prostu zachowujesz się infantylnie.

Jeżeli masz pomysł, to spróbuj go zrealizować - nikt Ci nie broni, tym bardziej ja. Skoro jesteś taki pewien, że serwer wypali, to czemu nie przejmujesz konstruktywnej krytyki ode mnie i wytykasz mi moje błędy?
Po to jest ten temat, aby wyrazić opinię, sam o to prosiłeś. Troszkę dystansu do siebie, tego co robisz, to tylko internet.

Powodzenia Ci życzę, rób, zobaczymy co z tego wyjdzie - obym się mylił, a projekt będzie ciekawy, ale wiele na to nie wskazuje. Co nie zmienia faktu, że mogą to być tylko pozory.

Jeśli chodzi o wersję gry, to nie podkładaj sobie sam nogi na dzień dobry. Na tak starej wersji nikt nie zagra, po prostu nikt, bo nikomu się nie będzie chciało zmieniać w launcherze wersji tylko po to, żeby zagrać na jednym serwerze.

Co za dużo to nie zdrowo. O wiele sensowniejszym pomysłem jest zrobienie wszystkiego na wzór 1.2.5, łącznie ze starym generatorem biomów (co chyba jest najważniejsze), stylem pluginów, pomysłami etc.

Da się to zrobić spokojnie i będzie to o wiele sensowniejsze, a serwer będzie bardziej dostępny.

To tyle, jeśli chcesz dalej podyskutować, wymienić się zdaniem nie widzę problemu, ale nie róbmy już tutaj zbędnego spamu. W końcu ten temat czemu innemu służy.

Jeszcze raz powodzenia, życzę miłej pracy!

8098_com.tmobile.theme.Ubuntu_ubuntu-cm1

Risen. :# - wierny użytkownik Linux'a (Ubuntu). :D

Opublikowano

@Risen :#

Jestem do Ciebie neutralny, wiedziałem że się wypowiecie z Eastem. Pisałem to bez umysłu, nie wiem co we mnie wstąpiło za co przepraszam..

xMysiaakk
                      Java, PHP

Opublikowano

@.Mysiaakk :# - czemu miałbym Cię hejtować za to, żę chcesz napisać KaStira? Projekt nie jest mój, ale jestem pewien jednego - daj mi 5 minut po udostępnieniu Twojego loadera a jary wyślę Ci mailem (to samo było z KaStirCorem). Abstrahując - gildie udostępnione w ten sposób pobiorą tylko i wyłącznie userzy < 13 roku życia. Przykładowo ja bym nie mógł znieść myśli, że nie wiem jaki kod mam na serwerze (mimo, że korzystam z KaStirCore i Logowania, którego kod znam).

Jeszcze raz - powodzonka i zapraszam do siebie (dostanę za to warna? :* )

Opublikowano

Nikomu się nie chce spędzać 5 h na kompaniu stone.. żeby coś mieć, bierz inspiracje z top... - z 1 stone wypada Ci mnóstwo itemów IP mogę podać na priv.

Opublikowano

@up

Top to gówno, a mi chodzi o oldshool w grach. Pewnie nie grałeś, gdy była 3/6 edycja serwera. Tych serwerów easy jest mnóstwo!

xMysiaakk
                      Java, PHP

Opublikowano

Pograłbym na takim serwerze,fajny pomysł.Ale musisz zrobić dużą reklamę najlepiej jakiegoś bardziej znanego YT inaczej po paru dniach będzie z 40 graczy albo z 10 ;c

Opublikowano

@up

› AntiXray.

› Niewidzialny gracze  na całej mapie (boty) o różnych nickach typu: 1634dqwe2e2, 2e41e21e23r,214 ,12,er12,er,df,2,e,21 e,21,e12, itp :D.

Zbieramy jutuberów. Mamy dopiero 1 +10k i mniejszych po +4-5k.

Co do skrzyni kresu i kowadł. Zostaną one wyłączone.

Mozna wiedziec jak nazywaja sie Ci YouTuberzy :D ?

Na pw :)

Opublikowano

Mi się pomysł podoba. Ale jak powiedział Avaterys, co za dużo to nie zdrowo. A po za tym avaterysku, śmieszy mnie twoja postawa. "LifeHARD stoi pod tą samą nazwą? Czy na pewno stoi? Bo ja widziałem tylko zgrifowaną mapę trzy dni od startu, oraz "wypominanie błędów" w twoim przypadku jest hipokryzją. Powiedzmy że zacytuję? Serwer na skryptach, chcesz link do autorskich gildii by Avaterys? Czy może od razu całą paczuszkę autorskich "pluginów" z lifeharda? Twoje serwery to największy szit na rynku. Kupujesz w fiberhoscie serwer paysafem za 50 zł. Na 50 slotów bo wiesz że więcej osób nie zagra, ale pomysł i tak nie wypali. Wyrobione serwery? Jakie, mchc, skkf? Podam ci przykład. Skkf upada od ostatnich czterech edycji, a na mchc nie chce się grać bo jest tak że start SKKF'a, skkf ma miesiąc, start mchc. Widzisz co robi konkurencja? Skkf był zajebisty na piątej edycji. Ale od wejścia mchc nic nie będzie nigdy takie samo. A po za tym gdyby nie reklama skkf'a którego nikt ani nic nie widziało na 6-9 edycji to ten "hardcore" z itemshopem by nie istniał.

Jeszcze jedno. Nie ma nic co jest już wyrobione, jedyne co jest wyrobione to twój serwer. Za każdym razem to samo. "WIELKI START LIFEHARD 500 SLOTÓW AUTORSKIE PLUGINY PRO AVATERYS INFORMATYK" - co jest? to "Can't reach server". Oraz autorskie pluginy "Essentials, WE, WG, Skript". Myślę że taka osoba jak ty nie ma prawa się wypowiadać w ten sposób. Możesz zrobić konstruktywną krytykę, ale ty wolałeś zrobić hipokryzję.

MPC Love<3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...