Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WildProxy 1.1+GG bypas

R????owyWojtu??

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 170
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

yy zabijac wiecej mobow? -.-

ustaw hack->HitHack

HitCount:50

i w hack -> AutoKill zaznacz

"When mobs appear"

"When Anyone moves"

"Stop autokill when meet cheat"

Tak bedzie najlepiej .. cheat wylaczy sie jak zauwazy player'a w poblizu Ciebie :) i dzialal na takiej zasadzie jak w CM Czyli - zabijal wszystko dookola:)

Opublikowano

No panowie a jak mi sie wcale nie chce gra włączyć nawet bez czitów?! DC odrazu po pojawieniu sie ekranu logowania...

Opublikowano
No panowie a jak mi sie wcale nie chce gra włączyć nawet bez czitów?! DC odrazu po pojawieniu sie ekranu logowania...

musisz sie zalogowac przed pojawieniem sie dc // u mnie pomaga :D

Opublikowano

No u mnie też pomogło ale... znowu jest kolejne ale xD Mianowicie jak już wybiore postać i wszystko jest git i jak już sie mapa wczyta i pojawi się postać to DC >.< zanim jeszcze zdąrze cokolwiek zrobić postacią :P Pomożcie plz :)

Opublikowano

na starcie przy wlaczaniu wp nie wlaczaj zadnych opcji takich jak ak bo u mnie bylo to samo i zmienisz hitcount //cos z tych rzeczy wiesz ;) :P

@up nie ma :P hakuj spokojnie

a co do dropu to ustaw delay hit po dropa i do tego zmiejsz hit count w zaleznosci od mapy tak zebys moby mial na dwa hity w z wp bo na 1 to nigdy praktycznie nic nie wypada oczywiscie drop nie bedzie tak jak bys gral bez hacka ale zawsze to cos :D od 2-10 jest w miare z delayem :P

Opublikowano
a na kt3 to jak ustawic hit count i dealy?? moglbys mi napisac??

70 hitcount styknie w delayu standard tak jak jest jak za duzo bedzie to zmniesz sobie stopniowo o 10 wciskajac ctrl +f6 albo recznie :P

albo sprobuj tak wlacz hit counta tak pod 90 zaatakuj raz moba z wp a pozniej dobij skillem powinienes miec drop :D

Opublikowano

no mi smiga spoko :) tylko czy wy tez macie takie opcje czasami że nie chce moba bic jak jest auto kill właczony i wszystko zanaczone czyli zeby mobow i playerow i jak cos ise ruszy :) czasami nie che moga bic =/ aha i jak chłopaki działa wam to godmode bo mi to tak srednio :)

Opublikowano

dexsa nie obchodzi ten bypass opracował 4 nowe wiec huj go boli ^^ze tego zablokuja wiec dbajcie o niego.

@ i nie udostepni juz wiecej bypassow^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...