Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagrody za Rankongówki Teamowe

Bil3T

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie czy tutaj chodzi o ramki, że jak wygram 10 to dostaje ramkę, czy to nie o to chodzi i dostane dopiero pod koniec sezonu?

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

A jest już napisane do jakiej postaci skin? Patchuje mi się LoL a trochę to zajmie z odpalonym torrentem.

nie było napisane

ale pamiętam że jakiś czas temu ukazało sie zdjęcie zeda (jego ryj xD) ze zmieniona skórka.

wiele osób podejrzewa, że to może być do niego.

Opublikowano

na koniec sezonu dostaniesz ramke jak i skina do warda

za gold i wyżej skin

@ błąd skina do warda otrzymasz w trakcie sezonu jak uda ci sie osiągniać cele

skąd info, że skina do warda dostanie się teraz?

Opublikowano

Nagrody dostaje się za aktualną lige czy najwyższą w sezonie? Bo słyszałem, że to drugie, ale wolałbym mieć pewność.

Opublikowano

Ma być niby ten skin do warda.. I pewnie skórka do zeda ;/

87225705356827008866.png

Opublikowano

Mam pytanie, czy jezeli bede mial platyne 3vs3 i soloq gold to na koniec dostane jaka ramke? I jezeli platynowa to czy bedzie widoczna tylko podczas ladowania 3vs3?

Opublikowano

ja tych wardów nie ogarniam ;0 , to pod koniec sezonu dostane ramke z silver i skina do warda?.

.

Opublikowano

ja tych wardów nie ogarniam ;0 , to pod koniec sezonu dostane ramke z silver i skina do warda?.

Wszystkie nagrody dostaje się zawsze na koniec sezonu.

Opublikowano

Mam pytanie, czy jezeli bede mial platyne 3vs3 i soloq gold to na koniec dostane jaka ramke? I jezeli platynowa to czy bedzie widoczna tylko podczas ladowania 3vs3?

Jeżeli będziesz grał soloq to będziesz miał złotą ramkę. Nagrody za teamowe tj. ramki widoczne są tylko na grach teamowych.

87225705356827008866.png

Pasjonat
Opublikowano

Jeżeli będziesz grał soloq to będziesz miał złotą ramkę. Nagrody za teamowe tj. ramki widoczne są tylko na grach teamowych.

I w customach/aramach/ofach/urfach pokazuje ci twoją najlepszą ramkę.

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...