Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[Logo będzie ^.^]
nazwa może ulec zmianie  :/

Znudziły Cię wszystkie serwery bez przyszłości ?

Masz dosyć czystego minecrafta ?
Trafiłeś doskonale. Tutaj dostajesz gwarancję, że nie będziesz się nudzić.
Serwer jest w pełni dedykowany i ma odwzorować w pełni typowy serwer hardcore.
Niemożliwe będzie również używanie bugów itp. Hackowanie będzie najczęściej karane banem permanentnym.
Wszelkie inne nie przestrzeganie regulaminu będzie również karane ale banem czasowym, kickiem oraz warnem.
Serwer postawiony jest na dedyku, co pozwala cieszyć się grą 24/7. Na początek udostępnimy wam nie za wysoką ilość slotów,
lecz gdy będzie trzeba możemy zwiększyć ich ilość, a to wszystko przy 100% komforcie gry i braku jakichkolwiek lagów.
Posiadamy doświadczoną administrację, która zawsze poda Ci pomocną dłoń.
Na serwerze są zablokowane bugi/cheaty tak więc masz pewność, że gra będzie równa.

Dlaczego warto u nas zagrać?

Ponieważ dajemy możliwość wykreowania świata według ich własnych upodobań.
Serwer jest nowy, więc masz szanse zapisać się w jego historii i stworzyć niepowtarzalny klimat wraz z administracją i naszymi graczami.
Stań się częścią naszej społeczności i zdobywaj nowe znajomości oraz przeżyj niesamowitą przygodę.

Na czym polega gra na serwerze?

Jest to typ serwera, który automatycznie banuje nas na jakiś czas, gdy tylko zginiemy. Sama rozgrywka przypomina survival, z tą właśnie małą różnicą.
Starasz się przetrwać , zostać najlepszym graczem na serwerze , i mieć twierdzę nie do podbicia.
Możesz stworzyć sam gildię , lub dołączyć do istniejącej. Lecz uważaj, u nas creepery oraz TnT eksplodują, co utrudnia grę na serwerze, ale dzięki temu jest jeszcze zabawniej !

Jak stworzyć gildię?

Pierwsze co to powinniśmy zabrać wymagane przedmioty, a następnie założyć gildię, bądź dołączyć do już istniejącej
Następnie możecie nadać opis waszej gildii.

Wszystkie informacje - jak stworzyć gildie, dołączyć itp. pod komendą /g help

Co zobaczymy na serwerze?

1) Gildie - nasz autorski system gildii :)
2) Ochrona dla nowych graczy (przez godzinę nie możesz atakować nikogo i być atakowanym)
3) Anti Relog - Jeżeli wylogujesz się podczas walki zostajesz ukarany banem i tracisz swoje itemki.
4) Elo - system punktów. Punkty możemy zdobyć za zabicie gracz.
5) Nowe itemki - kilka nowych itemków, niedługo dodam ss
6) Automatyczne logowanie premium, ale i tak planujemy zrobić serwer tylko dla graczy premium.

Będzie oczywiście tego więcej, ale jakoś specjalnie nie chce mi się w tej chwili wszystkiego wypisywać.

Informacje dodatkowe:

Miłe eventy z nagrodami.
Brak pluginu LWC.
Nasz serwer bazuje głównie na autorskich wtyczkach.
Wszystkie poprawki / bugi są naprawiane do 24h po wykryciu.
Mamy kilka nowych, innych pluginów pozwalających na ciekawe zabawy.
Tworzymy serwer mający stać się jednym z lepszych!

Otwarcie - czas nieokreślony
Dlaczego? Chcemy wszystko dopracować, a nie robić codziennie nową edycje serwera.

Pytania prosimy zadawać w temacie :)

Stary ss, teraz trochę więcej mamy funkcji :)

xjzso5.jpg

lg9rfg.jpg

bufzeq.jpg

Mógłbym spamować tu tymi ss'ami, bo tego jest naprawdę sporo, ale sami to zobaczycie na starcie serwera :)

//Do moderatora - nie ma baneru, bo jest to zapowiedź serwera.

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Kolejny serwer hardcore, to się staje nudne, ale gratki za autorskie pluginy :)

Może robienie ich tak, ale każdy serwer jest inny, a ten już całkiem inny będzie - przekonasz się :)

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano
3) Anti Relog - Jeżeli wylogujesz się podczas walki zostajesz ukarany banem i tracisz swoje itemki.

Jaaaaa, anti relog będzie :O

Tak bardzo nie spodziewany plugin :_;

Teraz, musi być coś nowego - coś oryginalnego aby osiąneło sukces.

Ogólnie w prezentacji, zbyt mało pokazałeś - żadnych ss'ów waszych autorskich pluginów.

Powodzenia ; )

Najlepszy serwer Wojny Gildii?

Sprawdz! - mc.proCrafters.pl

Opublikowano

Jaaaaa, anti relog będzie :O

Tak bardzo nie spodziewany plugin :_;

Teraz, musi być coś nowego - coś oryginalnego aby osiąneło sukces.

Ogólnie w prezentacji, zbyt mało pokazałeś - żadnych ss'ów waszych autorskich pluginów.

Powodzenia ; )

To moja stara prezentacja jest, jak świat i pisana na szybko.

Poza tym musiałem coś dodać, nie? :(

Wiem, że musi być coś nowego i to staram się wprowadzić, ale nie śpieszy mi się teraz z pokazywaniem wszystkiego.

Dzisiaj może coś dodam, a aczkolwiek czekam na ludzi od filmików, żeby coś nagrali.

Opublikowano

Ten serwer będzie przyszłością !! 

Mam taką nadzieje, ale nie wiem jak to będzie. Jeżeli macie jakieś propozycje to śmiało piszcie w temacie lub w prywatnej wiadomości do mnie. ;)

Opublikowano

możeż dodać diax po pszepisaniu kodu moge dać ci skrypt ;)

Mogę napisać taki plugin :)

A czy dodałbyś taki bajer z LuckyBlock?

Taki 'bajer", nie wiem co masz na myśli :D

Opublikowano

No plugin na craftowanie np. LuckzBlock i powstaje i po rozwaleniu wypada losowy itm

Zobaczymy, ale zaprzeczyć w tej chwili nie mogę, jeżeli nie będzie czegoś takiego, to pojawi się coś podobnego, może lepszego :)

Opublikowano

Oj tam pierdolenie. -.- Już kilka było takich serwerów hardcore z autorskimi pluginami, na gildie jak i ranking czy też więcej,

tak wiele obiecywano, że serwer wytrzyma i wszystko będzie ok, nie będzie lagów -.- Jak kilka już nudnych serwerów hardcore,

bo jest ich wiele. Ale zobaczymy.. jedyny plus tego serwer'a to to, że będzie premium, przynajmniej nie będzie gówien na non-premkach,

ale szkoda, bo z ekipy mam sporo osób na non-premium, zobaczymy co z tego będzie..

PC spec: MONITOR: 1. ASUS 27' 2. BenQ 24'
PHONE:   LG G3/G4  | CPU; Intel i7 |  RAM; KINGSTON 16GB HypX (2x8GB)         |  PSU; Corsair AX1200i              |  GPU; GeForce GTX 980  |  CASE; SilentiumPC Gladius X80 Pure Black
MOUSE;  Zowie FK2  |  KEYBOARD; SS APEX #fnatic edition & Qpad MK-85 Pro Gaming  |  HEADPHONES; Qpad QH-85  |  MOUSEPAD; Razer Goliathus

Opublikowano

Oj tam pierdolenie. -.- Już kilka było takich serwerów hardcore z autorskimi pluginami, na gildie jak i ranking czy też więcej,

tak wiele obiecywano, że serwer wytrzyma i wszystko będzie ok, nie będzie lagów -.- Jak kilka już nudnych serwerów hardcore,

bo jest ich wiele. Ale zobaczymy.. jedyny plus tego serwer'a to to, że będzie premium, przynajmniej nie będzie gówien na non-premkach,

ale szkoda, bo z ekipy mam sporo osób na non-premium, zobaczymy co z tego będzie..

Serwer wytrzymać - wytrzyma, można zapewnić jeszcze to, że serwer nudny być nie będzie.

Opublikowano

Zobaczymy.. wątpię w to, że po prostu będzie tam ktoś grał, to była taka "przenośnia".. 

Jak będzie +150 graczy to będę grał. ;)

PC spec: MONITOR: 1. ASUS 27' 2. BenQ 24'
PHONE:   LG G3/G4  | CPU; Intel i7 |  RAM; KINGSTON 16GB HypX (2x8GB)         |  PSU; Corsair AX1200i              |  GPU; GeForce GTX 980  |  CASE; SilentiumPC Gladius X80 Pure Black
MOUSE;  Zowie FK2  |  KEYBOARD; SS APEX #fnatic edition & Qpad MK-85 Pro Gaming  |  HEADPHONES; Qpad QH-85  |  MOUSEPAD; Razer Goliathus

Opublikowano

Kiedyś spotkałem się z takim systemem dla graczy non-premium, że wchodzisz na stronę serwera, podajesz swój nick, wysyłasz sms za określoną kwotę po czym aktywujesz swoje konto i możesz wejść na serwer i grać przez określony czas np. 31 dni. Proponował bym i Tobie zainstalować coś takiego u siebie, serwer stanie się prostszy w utrzymaniu, jeżeli wejściówka na 31 dni będzie kosztować powiedzmy 11 zł lub nawet i te 17 zł to prędzej czy później nie ogarniętym dzieciom stanie się nie opłacalne granie na twoim serwerze za "pieniądze" gdyż i tak nie ogarniają rozgrywki i postanowią zostać przy nudnym MCH** czy innego typu ścierwa które jest za free. Ja osobiście kupił bym wejściówkę na 31 dni nawet za te 20 zł :) Dziękuję za uwagę, pozdrawiam i życzę powodzenia! :)
 PS. Jeżeli czegoś nie rozumiesz, pisz, postaram się to jaśniej opisać, dzięki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...