Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ;) mam 16 lat i chciałbym kupić sobie Shishe. Problem jest w tym że w ogóle się na tym nie znam ;/

I tutaj mam pytanie do was.

-Jakie Fajki wodne polecacie tak do 100zł. + Najlepiej z 2 wężami

-Na co należy patrzeć przy zakupie Shishy.

- co sądzicie o:

http://allegro.pl/fajka-wodna-shisha-45cm-2weze-zestaw-f12h-poznan-i4284465232.html

-albo:

http://www.fajka24.pl/fajki-wodne/aladin-evolution-lowbudget/fajka-wodna-bell-evolution-47cm-niebieska.html

http://www.fajka24.pl/fajki-wodne/aladin-evolution-lowbudget/fajka-wodna-mary-jane-evolution-53cm-czarna.html

wiem że nie mają 2 węży ale w ostateczności takie coś.

+ Nie piszcie że mam 16 lat i że nie powinienem palić.

Opublikowano

Powiem Ci tak, gdybym był Tobą to brałbym Mary Jane Evolution albo tą z Poznania.

Na co patrzeć? Nie ma zbytnio znaczenia. Shisha to shisha. Jedyne o czym trzeba pamiętać, to to, że ten 'zbiorniczek' na tytoń (taa, tytoń B) ) po jakims czasie po prostu się zużywa i trzeba dokupić nowy :P. 

Jedyne co mnie zastanawia, to fakt że ta Mary Jane jest o wiele droższa od tej z dwoma wężami, a wysokoscią różnią sie tylko o 8 cm.. 

I tyle. ;)

Powiedzmy, że kiedyś już tu byłem <3/ Ryuozaki pozdrawia  :3

Opublikowano

a części ? czytałem że części miedziane są do dupy bo szybko rdzewieją

a co do tej z poznania to jak myślisz dlaczego jest taka tania ?

Może być jakiś przekręt czy coś ?

Opublikowano

Nie bierz żadnych małych bo są chujowe za przeproszeniem, niby fajna taka szisza ale mam kumpli co kupli ale po jakimś czasie używali już raz na jakiś czas.

Z tych wszystkich to zdecydowanie ta Mary Jane Evolution

NJxbd4x.png

Opublikowano

a części ? czytałem że części miedziane są do dupy bo szybko rdzewieją

a co do tej z poznania to jak myślisz dlaczego jest taka tania ?

Może być jakiś przekręt czy coś ?

No własnie ta z Poznania wydaje się TROSZECZKĘ dziwna, 2 węże, ogólnie wygląda całkiem nieźle i taka cena... Nie chcę zniechęcać ale wydaje mi się ,że tu może być jakis haczyk ;p

A co do częsci, to niestety nie pomogę, bo preferuję lufki. Także,umm.. Wiem tylko że się psują .

Powiedzmy, że kiedyś już tu byłem <3/ Ryuozaki pozdrawia  :3

Opublikowano

Też Ci polecam Mary Jane, kolega właśnie taką ma, tylko on kupił ją trochę drożej, więc dziwi mnie ta niska cena.

Najlepiej poczytaj o autorze, popytaj się na e-mailu wszystkiego i wtedy dokonaj zakupu, nie rób niczego pochopnie. 

A co do części do tak, szybko będą się 'psuć' chyba, że będziesz starannie to przygotowywać, to możliwe, że aż tak szybko się nie popsuje. 

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Mary Jane to Mary Jane, chyba najlepsza shisha  z jakiej korzystałam ;_;. 

Shisha z allegro jest tak podejrzana, że stwierdzam iż to jakaś "chińska" podróbka i po chwili Ci się rozleci ;v.
Co do wymieniania zbiorniczka na tytoń, szybko nie musisz tego wymieniać jeżeli będziesz dbać i dobrze przygotowywać, raczej dasz radę. Dokupienie nowego dużo nie kosztuje, przynajmniej tak mi się wydaje. Raz na jakiś spory okres czasu wydasz kilkanaście zł na ten zbiorniczek i tyle. Shisha fajna sprawa ;_;.

Gb2zMZi.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...