Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hack do soldata 1.6.7rc1.

Screen(Menu w grze): 293231401828908275987.png

Instrukcja:

1. Włącz soldata.

2. Włącz jakiś injector, wybierz plik dll hacka i z listy procesów wybierz soldata; wstrzyknij plik.

3. Menu: Insert; przesuwanie menu: prawy ctrl + strzałki; nawigacja: strzałki.

4. Force Fly można włączyć przytrzymując lewy ctrl podczas chodzenia.

Download:

http://www.multiupload.nl/06XKW4SEMN
http://speedy.sh/Ja7DS/CRiAV-v1.dll

Scan:

https://www.virustotal.com/pl/file/2abc3f7590909470ef79001c5046a31066d97d30e4ec55e9eab441814d970727/analysis/1401829567/
Opublikowano

Ja też mam dwa okienka ale można je przesunąć żeby się nie przenikały.

Żadna opcja Ci nie działa?

Opublikowano

Ja też mam dwa okienka ale można je przesunąć żeby się nie przenikały.

Żadna opcja Ci nie działa?

No żadna. W sensie z weapon hackiem to nawet nie wiem o co chodzi.

A reszta na pewno nie działa.

Opublikowano

Możesz mieć weapons menu w trakcie gry. Drugi to daje no move acc czyli brak rozrzutu w czasie poruszania się. Ktoś mi powie jak znaleźć pozycję broni(tej z której strzelamy) to by można zrobić knife in cursor.

Opublikowano

airman zależy od mapy, na jednej mapie działa na innej nie.

Menu broni działa cały czas. nawet fajna zabawa.

ten fly z ctr nie działa w ogóle.

Opublikowano

Mi każda funkcja działa. Przed chwilą byłem na kilku serwerach z różnymi mapami i nie było żadnych problemów z funkcjami.

Opublikowano

ok juz wiem o co chodzi, airman jest przypisany do ID1, jeśli gram na pustym serwie to od razu dostaje ID1, gdy wchodz na serwer gdzie jest np już jedna osoba to nie ma airmana.

Co do ctr fly dalej nie działa. tab menu działa zawsze

PS pisałeś to jakim języku? bo gdy chciałem sprawdzić ten plik dekompiler wywala mi błąd, wcześniej gdy dekompilowałem plik dll od soldata 1.6.4 to normalnie go rozebrało.

A chciałem dowiedzieć się jak jest napisany, może bym poduczył się na przykładzie...

Opublikowano

lol? a ty kto że tak się wozisz? Mały serwerek gdziesz na zadupiu ma, gdzie nawet boty nie zaglądają a ten mnie banuje xD dobre... hax banuje haxa... dobre, a teraz idz sprawdz czy twój serwerek nie padł z pustoty. xD

Opublikowano

ok juz wiem o co chodzi, airman jest przypisany do ID1, jeśli gram na pustym serwie to od razu dostaje ID1, gdy wchodz na serwer gdzie jest np już jedna osoba to nie ma airmana.

Co do ctr fly dalej nie działa. tab menu działa zawsze

PS pisałeś to jakim języku? bo gdy chciałem sprawdzić ten plik dekompiler wywala mi błąd, wcześniej gdy dekompilowałem plik dll od soldata 1.6.4 to normalnie go rozebrało.

A chciałem dowiedzieć się jak jest napisany, może bym poduczył się na przykładzie...

Airman ani żaden inny hack nie jest przypisany na sztywno do konkretnego ID. 

Wszystko jest napisane w C++ do którego jest pełno tutoriali.

W najbliższym czasie zrobię nową wersje cheata.

Opublikowano

To jest jedyne co mi przychodzi do głowy.

Gdy nie ma nikogo na serwerze dostajesz ID1 i wszystko fafa, ale gdy na serwerze jest już nawet tylko jedna osoba to dostajesz ID2 czy inny numer i airman nie działa.

Co innego może być?

Opublikowano

Na prawdę nie wiem dlaczego u niektórych nie działa.

Może to ma związek z tym, że adres ID gracza to 3 adresy a nie jeden tak jak kiedyś.

Opublikowano

criav podaj link do inejtora ktorego ty uzywasz zeby dzialal na xp bo ja sciagam cuda nie widy i zadne nie injectuje nic nie mam jak nacisne esc zadnego menu w soldacie, kiedys mialem injectora co dzialal ten z linku co ktos tutaj w temacie podal wykrywa mi trojana

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...