Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2 sezon B Gata H Kei

BOZASNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy to prawda że nie będzie 2 sezonu ani nic anime B Gata H Kei bo firma która to stworzyła przestała istnieć w tym samym roku????

Ps. Jest jakaś OVA tego czy coś

Opublikowano

Nie znam tego anime, nie znam nazwy studia, jednak powiem, że anime zawsze może zostać przejęte przez inną firmę - ale to już zależy od sprzedaży Blu-rayów/DVD i oglądalności.

//"Nie znam się, to się wypowiem", huh?

//Asp.

Przecież to czysta prawda, anime nie musi być robione przez jedno studio.
@Aśparte

//Tylko co to ma do tematu?
//Asp

QtiV6xY.gif

Opublikowano

No niestety anime bardzo fajne chętnie bym obejrzał kontynuacje ale po 4 latach taka szansa raczej nie wielka, nie wiem jak jest z mangą ale żadnych ovek nie ma albo przynajmniej ja nie znalazłem i innych bonusów.

NJxbd4x.png

Opublikowano

No niestety anime bardzo fajne chętnie bym obejrzał kontynuacje ale po 4 latach taka szansa raczej nie wielka, nie wiem jak jest z mangą ale żadnych ovek nie ma albo przynajmniej ja nie znalazłem i innych bonusów.

Faktycznie było fajne (oczywiście w wersji bez cenzury), więc z chęcią obejrzałbym kontynuację, ale chyba nie ma na to szans.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...