Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupowanie yangow na allegro.pl

TheFarcik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy kupowanie yangow na allegro.pl jest na globalu karalne ?

Tak, dlatego, ze to jest ich wlasnosc a nikt nie ma prawa do sprzedawania czyjejs wlasnosci :D To tak jak ja bym sobie wybudowal dom a ty bys go sprzedal xD

Ale setki ludzi kupuje yang wiec o bana nie masz sie co martwic ;)

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Kolejny taki temat xD

Jest to zabronione, to tak jakbyś (jak to kolega up ujął) zbudował dom i ktoś sprzedał by go z dopiskiem, że jest twoją własnością. Lecz admini PLa się tym raczej nie interesują, więc szansa na bana jest niewielka.

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Jak to. To przeciez jest jakby praca xD No bo np. ja gram kilka miesiecy, moj poswiecony czas, i mi sie odechcialo grac to z jakiej racji admini globala mogo sobie to przypisywac jako ich wlasnosc ;)

Opublikowano

Jak to. To przeciez jest jakby praca xD No bo np. ja gram kilka miesiecy, moj poswiecony czas, i mi sie odechcialo grac to z jakiej racji admini globala mogo sobie to przypisywac jako ich wlasnosc ;)

To ty sie zgadzasz na ich warunki a nie oni na Twoje :)

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Jest karane i tępione. Jeśli chcesz kupić to radzę zrobić nowe konto i np. nick : Shop(i nazwę nicku, który będzie przekazywał yangi). Zmniejszy to szansę na wyłapanie.

Opublikowano

na 100% bezpieczny nie jesteś. Odsetek ludzi którzy dostają bana za kupowanie/sprzedawanie jest faktycznie niewielki ale zawsze istnieje szansa.

/ kiedyś używałem takiego nicku w grach ;) widzę, że się przyjął ;d

2662114216934981012447.png

Opublikowano

Jest karane i dość sporo wymian zakończyło się banem.
Ale jak ze sprzedającym uzgodnisz jakiś w miarę normalny sposób przekazywania sobie rzeczy [ np. nowa postać, ew. konto, tak samo z drugą osobą ] to małe szanse, że złapiesz bana.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...