Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Bonus Switcher - laguje komputer

bartek1182

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od zawsze bonowałem na Kamerze. Ale pobrałem jakiegoś osobnego BS, ponieważ kamer lagował. Pobrałem http://www.mpcforum.pl/topic/514706-dl-switchbot-w-pythonie/ <-- Pobrałem, odpalam wszystko działa pięknie! Ustawię na 0.0 i 0 lagów, nic nie przeskakuje jak wbije. Ale... Mam też mobber hacka w pythonie i jedno i drugie laguje mi komputer. Mianowicie, gdy odpalę Injector i włączę np. tego BS w muzyka w winampie automatycznie się zacina w nic innego płynnie nie da się wejść, ale gra płynnie chodzi wszystko pięknie. Czy idzie jakoś zaradzić tym ścinką? Chciałbym ustawić jednego-dwa bs

'y i na trzecim metinie grać normalnie. Ale tak po prostu się nie da... Na kamerze było to możliwe, ale jak wiadomo kamer laguje. Proszę o pomoc!

Opublikowano

Chciałbym sposób na ten BS co mam. Jest świetny na 0.0 nic nie laguje. I w ciągu dnia potrafił na postać zeżreć 50kkk na zmianki, gdzie zmianka jedna kosztuje 100k co jest świetnym wynikiem. Ten pierwszy podesłany BS zmienia 1 zmianka na sekundę niezależnie od timera. Wypróbuję ten drugi, łap również +.

Opublikowano

Chciałbym sposób na ten BS co mam. Jest świetny na 0.0 nic nie laguje. I w ciągu dnia potrafił na postać zeżreć 50kkk na zmianki, gdzie zmianka jedna kosztuje 100k co jest świetnym wynikiem. Ten pierwszy podesłany BS zmienia 1 zmianka na sekundę niezależnie od timera. Wypróbuję ten drugi, łap również +.

Sam go używam na każdym serwerze i nie mam z Nim problemu :)

W ciągu kilku godzin przy 5 itemkach non-stop wywaliłem 2kkk gdzie zmianki kosztuję 2k 200 sztuk :D

Opublikowano

Sam go używam na każdym serwerze i nie mam z Nim problemu :)

W ciągu kilku godzin przy 5 itemkach non-stop wywaliłem 2kkk gdzie zmianki kosztuję 2k 200 sztuk :D

Zaraz pobiorę, zrobię i zobaczę :)

Opublikowano

Ref. Jak zatrzymać lagowanie pcta? To nie wina komputera bo na drugim lepszym to samo, czy da się cos z tym zrobić?

Podaj parametry i procesy wszystkie które są włączone :)

Przy startym PC też tak miałem że przy włączeniu BS'a miałem laga, ale później już było dobrze.

Ogólnie możesz mieć jakiegoś wirusa, zawalony dysk czy coś w tym stylu :D

Opublikowano

Podaj parametry i procesy wszystkie które są włączone :)

Przy startym PC też tak miałem że przy włączeniu BS'a miałem laga, ale później już było dobrze.

Ogólnie możesz mieć jakiegoś wirusa, zawalony dysk czy coś w tym stylu :D

Mówiłem że na dwóch komputerach to samo. PC 1gb ram, gg wszystko wyłączone. Na laptopie 8GB ram wszystko działa mniej więcej w ten sam sposób ;>

Zauważyłem, że dopiero po wybraniu metin2python.dll czy jakoś tak i później jak wyskakuje okno aby wybrać switcher.py od tego momentu zaczynają się ściny, nie ściny ale tylko to płynnie działa jak chcę wejść np. w mój komputer to zanim się uruchomi trwa to nawet 5minut

Opublikowano

Mówiłem że na dwóch komputerach to samo. PC 1gb ram, gg wszystko wyłączone. Na laptopie 8GB ram wszystko działa mniej więcej w ten sam sposób ;>

Zauważyłem, że dopiero po wybraniu metin2python.dll czy jakoś tak i później jak wyskakuje okno aby wybrać switcher.py od tego momentu zaczynają się ściny, nie ściny ale tylko to płynnie działa jak chcę wejść np. w mój komputer to zanim się uruchomi trwa to nawet 5minut

A pobierałeś ten ode mnie? Tam odpalasz injectorem od padmaka - tam wszystko jest, potem wybierasz plik Switch-Bot.dll

Opublikowano

To wina bota a nie komputera. Ściągnij sobie od Padmaka chyba najlepszy ;)

logo.png

Opublikowano

To wina bota a nie komputera. Ściągnij sobie od Padmaka chyba najlepszy ;)

Eh szkoda... sprawdzałem wszyskie BS i zmianka max 2 na sekundę to wolno troche :/ da się jakoś przyśpieszyć?

Opublikowano

Pisałem że on wolno zmienia.

Tobie wolno zmienia a mi szybko? Coś tu jest nie tak :P

Opublikowano

Tobie wolno zmienia a mi szybko? Coś tu jest nie tak :P

Jak dla ciebie jest szybko? Bo dla mnie jeżeli zmianki są po 100k to na timerze 0.0/0.1 muszę co max 1h muszę dokładać yangów ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...