Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka była wasza najgorsza kara?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Napisałem do Lorda Makina

żeby dał mi bana na 24h i faktycznie mi dał...

Tylko za co? ;-;

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

hahaha u mnie to normalne xD mam taka nauczycielke co każdego wyzywa i teksty typu pan się nie uczy i pan ma oko z guzika XDD i państwo zginą marnie:DD

Moja najgorsza kara to pójście do kościoła :(

Nasza wali jakimiś suchymi ripostami i to zupełnie na serio :D "panna może się zachowywać tak, proszę bardzo, ale po drugiej stronie drzwi. I zobaczymy się we wrześniu" mówi to z taką zaciętą miną, i przeswiadczeniem że kogoś ciśnie że to zabawne :p

wycieczka ze sklepu do domu radiowozem :x

Grubo, dlaczego??

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Gdy widzę posty typu miesiąc bez komputera to chcę mi się płakać. Wiem że MPC ale serio aż takie nerdy ? Miesiąc bez kompa to jakaś tam niby kara jest ale niezbyt mnie ruszało jak takie kary miałem bo po prostu wychodzę z przyjaciółmi. Albo macie zbyt pobłażliwych rodziców.

@Temat

Kara na wychodzenie na dwór i siłkę, akurat moim zdaniem przegięcie i powiedziałem wtedy rodzicom że mnie to jebie (może nie powinienem się tak do nich odnosić ale moim zdaniem to było niesprawiedliwe) i wyszedłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...