Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka była wasza najgorsza kara?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rodzice mnie nie karali. niby za co z resztą mieli? Za powiedzenie kurwa, czy nie pójscie z psem? To by było smieszne. Z tego co pamiętam mialem miec jakeis kary na kompa na 7 dni, ale po 2-3 dniach mi pozwalali. 

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Hmm moi rodzice przeważnie kar nie stosowali bo co to dawało? szczerze mówiąc nic niszczyło to tylko nasze relacje. A nawet jeśli już były jakieś kary zapominali o nich po 2 godzinach... :P ale jeżeli by stosowali takie kary jedna z najgorszych byłaby - dzień bez mpcforum .-.

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

A po cholerę karać, skoro można normalnie porozmawiać jak z człowiekiem? No chyba, że się nie da, to faktycznie tylko zamknąć w piwnicy o wodzie i suchym chlebie, może zmądrzeje.

Nie przypominam sobie, żebym kiedykolwiek dostała karę gorszą, niż zakaz wyjścia wieczorem ze znajomymi czy rezygnacja z pojechania na wycieczkę szkolną, ale to już w ogóle w podstawówce.

Qui est le prochain?

Opublikowano

musiałem przez 3 dni spać na dworze B)

Menel ;D

Hmm...zakaz wychodzenia z domu przez miesiąc xD

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

W pewnym okresie swojego życia fapałem po nocach przez co byłem nie wyspany do gimby, więc za kare musiałem spać w pasie cnoty wersja for man.

21515.jpg

Opublikowano

Wyjebali mnie z domu + bonus w postaci wybitych dwoch zębów i nóż który przeszył mi brzuch.

Jakoś przetrwalem i obecnie mam lokal pod mostem łączącym Madryt z Los Angeles

@topic

Taki temat mógł założyć jedynie gimb z wyksztalceniem przedszkolnym.

Opublikowano

Dostałem kosę w nerki, odcięto mi ucho i musiałem iść przez miasto z jelitami na wierzchu.

Pozdrawiam.

Beka z tematu XDD

Opublikowano

0 wychodzenia z domu, mam siedzieć cały czas przed komputerem. Kara zaczeła się pare lat temu i się jeszcze nie skończyła :(

67726388604270515055.jpg

46910951821534372332.gif

Jeżeli Ci pomogłem LIKE!

Opublikowano

Zamknięty w pokoju bez klamek ;___;

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Mnie rodzice kochają więc nigdy nie dostałem kary żadnej. Chyba ze ich mocno wkurwiłem to mi dali na kompa na pare dni ale po paru h odwołali xD

Też staram się nie stwarzać nigdzie problemów i jestem bezkonfliktowy ;D

Nawet dobrze się ucze 4/3 nieraz wpadną jakieś 5 a nawet 6 z wfu ^^ 

Mnie rodzice kochają więc nigdy nie dostałem kary żadnej. Chyba ze ich mocno wkurwiłem to mi dali na kompa na pare dni ale po paru h odwołali xD

Też staram się nie stwarzać nigdzie problemów i jestem bezkonfliktowy ;D

Nawet dobrze się ucze 4/3 nieraz wpadną jakieś 5 a nawet 6 z wfu ^^ 

@Edit

A najgorszą moją karą było nie kupienie xboxa ale po 1msc namówiłem rodziców i mam go xD 

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Ja dostawałem na wychodzenie na dwór, rzadziej na Tv i komputer, bo nie spędzam przy tym dużo czasu ;-)

Opublikowano

Najgorszą karą było dla mnie oczekiwanie na rozmowę kiedy coś przeskrobałem i koronne "Poczekaj aż ojciec wróci to sobie porozmawiamy".

Rodzice wiedzieli, że uczę się na błędach dlatego pozwalali mi je popełniać i pilnowali bym wyciągał z nich odpowiednie wnioski.

f.png

Opublikowano

Teraz najgorsza kara to czytanie postów royala.

A wcześniej nie miałem żadnych strasznych kar aby je tutaj wypisywać, standardowo.

NJxbd4x.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...