Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsza oferta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chcialbym zmienic sobie nr i tutaj pojawia sie pytanie, na jaka siec?

Glownie chodzi mi o internet, gdzie sa najtansze pakiety/darmowe i gdzie najtansza oferta do innych sieci?

Opublikowano

Jako siec polecam PLAY . Mialem w plusie ale byl tak chu**** ze przeszedlem do play i jest fajnie.  Za 20 zl wykypuje tak ze do wszystkich sieci za free mam smsy i rozmowy oraz neta xD

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Zdecydowanie Play, jedna z najlepszych sieci kolega wyżej już podał powody :P 

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Jako siec polecam PLAY . Mialem w plusie ale byl tak chu**** ze przeszedlem do play i jest fajnie.  Za 20 zl wykypuje tak ze do wszystkich sieci za free mam smsy i rozmowy oraz neta xD

Jeszcze można dodać, że w PLUSie potrafią cię oje*ać na spore pieniądze i to nawet jeśli cały czas sprawdzasz aktywne usługi.

Po prostu lubią w konia walić więc co poradzić. Zostawić ich samych to zdechną bez pieniędzy.

417711489342956987022.png

Opublikowano

Jeszcze można dodać, że w PLUSie potrafią cię oje*ać na spore pieniądze i to nawet jeśli cały czas sprawdzasz aktywne usługi.

Po prostu lubią w konia walić więc co poradzić. Zostawić ich samych to zdechną bez pieniędzy.

Dokładnie nieraz pieniadze z konta znikaly w niewyjasniony sposob bo np nie zadzialala usluga czy wlaczyli sami.

Za 20 wszystko za free?

Jest jakies ograniczenie tego neta?

300 mb chyba ale potem jest mniejsza predkosc ale tez za free i mi to na mpc itp wystarcza. Tak za 20 zl masz sms i dzwonienie do wszystkich sieci.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Mi najbardziej odpowiada Plus, i taryfa Plus na kartę, która już została zastąpiona czymś innym. Pakiecik "rok ważności konta" za 10zł (jednorazowo na rok xD), i pakiet 100mb z "lejkiem" za 7zł. Sporadycznie dzwonie/smsuje i to mi wystarcza, choć jakbym chciał to tam są fajne usługi, że płacisz powiedzmy 39gr za sms, a później cały dzień masz już za darmo bez limitów. :P

W ten sposób na telefon wydaje 10zł/miesięcznie i mnie to satysfakcjonuje ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...