Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IslandZ

Krecikv15`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przede wszystkim heurystyka nortona opiera sie głownie na tym ile ludzi posiada dany plik jak jestes 1 osobą czy tam którąś z kolei to tak juz jest, IslandZ, będzie wykrywało jako wirus, to jest normana rzecz. istnieje 3 miesiące już, to tak na marginesie.

Opublikowano

Każdy emulator jest wykrywany przez antywirus ! i nie updanie, nie wiem co to ten wasz CryZone

To że stary emulator się nie udał (prawdopodobnie dlatego że wasi "Devowie" mieli 12 lat ) to nie znaczy że masz się do niego nie przyznawać ;)

Co do Filipa (bo raczej on jest H@), myślę że może się wam udać ten emu , sprawdzałem co do cheatów tylko jeden mi działa więc macie w miarę dobrze zabezpieczony ten emulator gratulację ! :)

Minus jest taki że prawie każdy emulator ma teraz tego antycheata , i w momencie gdy ktoś opublikuje publicznie bypassa do hackshielda , będziecie mieli przerąbane tak jak z resztą 3/4 emulatorów które posiadają ten ac ;)

@Edit

Poprawcie buga z podłożem na ZoneWar bo straszne to jest ! :C

10441246_603898263038672_828956207068442

Nie żebym narzekał czy coś ale resp broni też bym poprawił :

10406918_603963729698792_381331665579537

10371728_603963726365459_304488355671802

Opublikowano

Tak ja jestem głownym założycielem, Cryzone upadł z tego względu, iż głowny admin olał całkowicie sprawę i nie było sensu ciągnąć tamtego emu. Więc postanowiłem wziąść sprawy w swoje rece. Co do Anti cheata, nie martwie się o to iz ktos nam z bypasuje dlaczego ? ponieważ w teamie mamy osobe co zajmuje sie własnie tego typu rzeczami, (chwilowo absencje ma :D ) więc w momencie jak wróci napewno udoskonalimy anti cheata, po drugie tu jest podwójne zabezpieczenie, nie wspomne o banowaniu na mac i na HWID. Team nie był 12 latków, troche starszy, więc tak troche nie ładnie się wypowiadać o teamie jak sie nie wie ;)

Więc, zachęcam wszystkich do zagrania, dzis bedzie update z poprawioną mapą colorado i zoneWar, ponadto wprowadze dziś poprawiony system grup, teraz normalnie będzie to działało a w najblizszym czasie będzie dodany system bicia rekoma. Więc myśle, że warto. 

Pozdrawiam Serdecznie

Filip.

Opublikowano

Tak ja jestem głownym założycielem, Cryzone upadł z tego względu, iż głowny admin olał całkowicie sprawę i nie było sensu ciągnąć tamtego emu. Więc postanowiłem wziąść sprawy w swoje rece. Co do Anti cheata, nie martwie się o to iz ktos nam z bypasuje dlaczego ? ponieważ w teamie mamy osobe co zajmuje sie własnie tego typu rzeczami, (chwilowo absencje ma :D ) więc w momencie jak wróci napewno udoskonalimy anti cheata, po drugie tu jest podwójne zabezpieczenie, nie wspomne o banowaniu na mac i na HWID. Team nie był 12 latków, troche starszy, więc tak troche nie ładnie się wypowiadać o teamie jak sie nie wie ;)

Więc, zachęcam wszystkich do zagrania, dzis bedzie update z poprawioną mapą colorado i zoneWar, ponadto wprowadze dziś poprawiony system grup, teraz normalnie będzie to działało a w najblizszym czasie będzie dodany system bicia rekoma. Więc myśle, że warto. 

Pozdrawiam Serdecznie

Filip.

Nie wiem czy wiesz ale byłem u was Devem , i byłem prawdopodobnie najstarszy z drużyny , wiem że to łukasz się trzymał żeby zostawić tych 12-13 latków w drużynie bo było mu wygodniej dać bachorom z podwórka devów niż komuś starszemu i odpowiedzialnemu , potem wychodziły takie rzeczy że Devowie rozdawali itemki / latali na Sh itd .

Mam tylko nadzieje że tutaj tak nie będzie ;)

Opublikowano

No to fajne bajki opowiadasz oj bardzo fajne, lubisz widać bujać w świecie fantazji, A w tej bajce były smoki ?.  A chociaż wiesz kto wkońcu ogarniał to wszystko jesli byłeś "Devem"  kto postawił ten emulator ? 

Opublikowano

No to fajne bajki opowiadasz oj bardzo fajne, lubisz widać bujać w świecie fantazji, A w tej bajce były smoki ?.  A chociaż wiesz kto wkońcu ogarniał to wszystko jesli byłeś "Devem"  kto postawił ten emulator ? 

Mam 2 pytania dotyczące serva bo nie mam zamiaru pobierać 4h a później żałować :

-z czego ma server żyć oraz na ile jest opłacony ??

Opublikowano

z czego ma server żyć, a z czego zazwyczaj server żyje ?, z zakupu serverów premium , donatów i gc. Server pograsz smialo istniejemy juz 4 miesiąc.

Opublikowano
Zapraszamy na dzisiejszy Event, o godz 20:200 Event będzie na mele.

Za 1 miejsce, do wygrania będzie server prywatny na okres 1 tygodnia. i 1000 gc, i 1000 dolarów

za 2 miejsce : 500 gc, i 500 dolarów

za 3 miejsce : 250 gc i 250 dolarów

Dla pozostałych uczestników nagroda pocieszenia.

Zapisy na Tsie, pisać Do mnie do Filipa.

Wszelkie pytania proszę pisać na tsie. (ts.islandz.eu)

Opublikowano

Zapraszam do gry tyle tu polaków a nie chcą grać na polskim emulatorze snajp jest dużo tyle powiem !!! zapraszam na wielkie pvp

1. Jak ktoś będzie chciał zagrać to sobie wejdzie w ten temat.

2. Odświeża się temat co 24h.

3. Nie ma po co zapraszać skoro jest publikacja.

Jeśli jeszcze raz zobaczę coś nieregulaminowego to posypią się ostrzeżenia.

4770714280454741315510.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...