Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug z PTS 50-60

AveeShadowek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest bug z szukanie pola i z samymi ptsy (P)

Gdy jesteście już w pts'ie dwie osoby idą normalnie środkiem, bug polega na podwójnym przeciągnięciu dźwigni w dolnym korytarzu ( każda, która tam jestm czyli 2)

A jeśli chodzi o szukanie pola to cały trik polega na tym, żeby najpierw użyć różdżki w pomieszczeniu ''Jaskinia wodza'', a potem przy teleporterze ( Na tym niebieskim kole czy co to jest ;x ) I właśnie w tym miejscu na 100% będzie pole energii.

giphy.gif

Opublikowano

Jest bug z szukanie pola i z samymi ptsy (P)

Gdy jesteście już w pts'ie dwie osoby idą normalnie środkiem, bug polega na podwójnym przeciągnięciu dźwigni w dolnym korytarzu ( każda, która tam jestm czyli 2)

A jeśli chodzi o szukanie pola to cały trik polega na tym, żeby najpierw użyć różdżki w pomieszczeniu ''Jaskinia wodza'', a potem przy teleporterze ( Na tym niebieskim kole czy co to jest ;x ) I właśnie w tym miejscu na 100% będzie pole energii.

Z tego pierwszego nic nie zrozumiałem :D

Ale to z szukaniem pola chyba mi wystarczy żeby wbić repke nosa :)

Dzięki stary, jeśli chcesz możesz mi wytłumaczyć jeszcze bardziej to pierwsze zdanie, zawsze jakiegś like załapiesz : )

Opublikowano

No dobra.

Jak idziesz dolnym tunelem ( W 2 pomieszczenie, zaraz za tym startowym w którym się pojawiasz idziesz w dół ). Jak dochodzisz do pomieszczenia w którym znajduje się dźwignia klikasz tak: przed-po-przed-po  ( Ten pasek ładowania nad głową ma się powtórzyć 3 razy ) Gdy dochodzisz do kolejnego pomieszczenia z dźwignią robisz tak samo. I dzięki temu nikt nie musi iść górną drogą tylko 2 osoby idą środkowym i jedna dolnym.

Myślę, że teraz zrozumiałeś.

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...