Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alan Wake i Battlefield 3 Mało FPS

Timezpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Dziś w cd-action był ten alan wake a więc sobie zainstalowałem instalacja poszła dobrze.. I z tego co widziałem w wymaganiach gra powinna mi śmigać a ścina się strasznie nawet na najniższych wszystko na minimalnych rozdzielczość itd.. Battlefield 3 tak samo w multi przy 16 osób mam teraz 9-19 fps a miałem więcej. Te obie bry ścinają mi się naprawdę strasznie a powinny działać dobrze.

GeForce 8500GT 512ram

Amd Athlom X2 Dual Core Processor 5000+ 2.59GHz

3GB Ram

Windows 8 Pro 64bit.

To nie wina dysków ponieważ są dobre i jest sporo miejsca więc to raczej nie przez to. Format robiony w grudniu.

post-1098013-0-62727000-1401802801_thumb.png

Opublikowano

Ale taki bf3 działał mi 30-40 fps a teraz od 9-19 to trochę dziwne. A co do alan wake na minimalne 8600gt i gra mi się jeszcze ścina, a gdy grałem w far cry 3 to miałem te 20-30 fps ale działał lepiej niż ten alan wake..

Opublikowano
A co do alan wake na minimalne 8600gt i gra mi się jeszcze ścina,

A to sprzęt, który masz :

GeForce 8500GT 512ram

Wymagania gier są zaniżone lub zawyżone w zależności od tytułu, ale na tym po prostu nie pograsz. 

Opublikowano

Minimalne wymagania są po to aby wgl odpalić grę i po kiego ci Windows 64 bit skoro masz 3 GB RAM'u ? Tylko więcej ci go zżera. A z taką grafą to ty w minikrafta możesz pograć.. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...