Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yang na allegro TBD.

Miley8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie kupowanie yangów jest głupie prędzej czy później i tak z tego nic nie ma bo dostajesz blokadę ;)

Opublikowano

85% pozytywów, ja bym nie brał. Jeśli coś kupuje musi mieć przynajmniej 98% ale jak chcesz :D

Procesor: Intel Core i5 4690

Płyta główna: MSI B85-G43

Zasilacz: Thermaltake 530W

RAM: Crucial Ballistix 8 GB

Karta Graficzna: MSI GTX 770

Dysk SSD: Plextor 128 GB M6S

Opublikowano

Za malo pozytywow. Wychodzi na to ze prawie polowe ludzi robil w ch*ja

Opublikowano

Nie polecam zamawiałem yang w dużej ilości , sprzedający chciałmi je przekazać w m1 ch1 uriel , wystawiłem sklep , dostałem bana po 2-3h .
Później sprzedający stwierdził , że nie pisał w aukcji że daje 100% na niezbanowanie konta

xD

Opublikowano

Okej, dzięki wszystkim za odpowiedzi, te na temat zostały nagrodzone lajkiem :). Odbiegając troszku od tematu, polecilibyście mi jakąś fajną, pewną aukcje z yangami na serwer TBD? Najlepiej, gdyby wypowiedziały się osoby które same kupowały, a nie tylko zerknęły na liczbę pozytywów. Z góry dzięki panowie i panie :D

Yo!

Opublikowano

100% negatyw!naciągacz ,na aukcji ktora nazywa sie,,Meti2 YANG TBD 410 kk zapraszam 100% gwarancji,, daje mi 410 kawałkow klejnotów z tej gry ktore sa 100razy mniej warte niż 410 kk czyli 410milionow, w tytule aukcji masz YANGI a nie kwalki klejnotów

Ten negatyw mówi wszystko :D

xD

Opublikowano

nie polecam ci brać yangów od ludzi z taką małą ilością pozytywów.

Pozatym nie kupuj yangów w tak dużej ilości bo można łatwiej bana dostać.

Opublikowano

Okej, dzięki wszystkim za odpowiedzi, te na temat zostały nagrodzone lajkiem :). Odbiegając troszku od tematu, polecilibyście mi jakąś fajną, pewną aukcje z yangami na serwer TBD? Najlepiej, gdyby wypowiedziały się osoby które same kupowały, a nie tylko zerknęły na liczbę pozytywów. Z góry dzięki panowie i panie :D

http://allegro.pl/metin2-tbd-1kk-yang-1-59zl-staly-sprzedawca-i4298171531.html

http://allegro.pl/metin2-metin-2-1kk-yang-tbd-nowy-najtaniej-i4296799906.html

tanio i pewnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...