Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Video] Genesis LC - nowości. :p

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mówisz, że magiem bije się tam lepiej? Jak dobrze, że mam 3 postacie xD

Nie, nie magiem. xD Najlepiej tam się bije i expi NS-em. :p Aczkolwiek tak, jak wspominałam - Gambit zauważył chyba, że troszkę przesadził, bo postacie bez AoE expią dziesięć razy wolniej i dodał questy powtarzalne (6% za jednego questa na pasku lvl 5) oraz te skille, które normalnie są do Cube można używać w Tombie. Zwiększył ich moc i zrobił na krytyk. Powinno być łatwiej. Z resztą przetestuję to na strzelcu i dam znać czy lepiej się expi. xD

Opublikowano

Nie, nie magiem. xD Najlepiej tam się bije i expi NS-em. :P Aczkolwiek tak, jak wspominałam - Gambit zauważył chyba, że troszkę przesadził, bo postacie bez AoE expią dziesięć razy wolniej i dodał questy powtarzalne (6% za jednego questa na pasku lvl 5) oraz te skille, które normalnie są do Cube można używać w Tombie. Zwiększył ich moc i zrobił na krytyk. Powinno być łatwiej. Z resztą przetestuję to na strzelcu i dam znać czy lepiej się expi. xD

A powiedz mi jeszcze jedno, gdzie się odbiera ten quest co robiłaś jako 1? Ten na te pierwsze mobki, bo ja takiego nie mam...

k1hvCVp.gif

Opublikowano

A powiedz mi jeszcze jedno, gdzie się odbiera ten quest co robiłaś jako 1? Ten na te pierwsze mobki, bo ja takiego nie mam...

To jest quest na Epic Delivery Box. Żeby go mieć musisz mieć ten Golden Genesis Ticket. :p 5 Golden Genesis Ticketów masz z tego drugiego questa, albo jest jeszcze jeden quest, gdzie zabijasz 20 mobków i musisz mieć 10 zwykłych Genesis Ticketów. :D

Opublikowano

Cyli dalej lipa, bo nie mam skąd brać Genesis ticketów i nie ubije tych mobków -.-

Spokojnie, ubijesz. :p Ja bym Ci proponowała po prostu kupić sobie pbi na rynku i expić. Do 191 wbijesz w chwilkę, a później będzie Ci łatwiej. :P

Opublikowano

Spokojnie, ubijesz. :P Ja bym Ci proponowała po prostu kupić sobie pbi na rynku i expić. Do 191 wbijesz w chwilkę, a później będzie Ci łatwiej. :P

Próbowałam, uwierz mi :D Ubijać ubijam, ale muszę wszystkie dookoła moby siatką traktować, na magu stonem, żeby dać radę :3 Mocne są te mobki w cholerę, cały czas uważam, że przesadził xD Ale cóż zrobię jak mówisz, spróbuję wbić ten 191 :3

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Próbowałam, uwierz mi :D Ubijać ubijam, ale muszę wszystkie dookoła moby siatką traktować, na magu stonem, żeby dać radę :3 Mocne są te mobki w cholerę, cały czas uważam, że przesadził xD Ale cóż zrobię jak mówisz, spróbuję wbić ten 191 :3

No wbij. 191 na eskach i pbi to chwila. :p

Opublikowano

Eski działają do 200? :O

Do 191. :x

a coto czemu film niedostepny ?? :P

A, bo błąd był na samym początku. Zamiast 'Gaming' napisałam 'Gamning' i muszę od nowa wrzucać. :x Za godzinkę będzie. xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...