Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z grafiką w Magicka: Wizard Wars

StRupOwaTy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko zaczęło się od tego gdy zmieniłem granie w fullscreenie na granie w oknie, gra się zlagowała i wyłączyła, potem gdy próbowałem ją odpalić miałem czarny ekran i gra automatycznie się zamykała. Pisałem do supportu ale mi nie pomogli, proszę o pomoc jeśli ktoś miał podobny problem i go rozwiązał.

Opublikowano

1. JEZELI to wina gry to wystarczy wejsc w steam > biblioteka > znalesc magice > wejsc w własciwosci [ PPM ] > i sprawdzenie plików, zajmuje to około 1 minuty i jeżeli masz brakujące pliki automatycznie zostana pobrane

2. JEZELI to wina twoich zabezpieczeń wyłącz anty wirusa i przejdź do kroku 1.

3. JEZELI to wina twojego komputera to kup nowy lub zainstaluj najnowsze sterowniki, net framerworki i inne directy 

Innej opcji nie ma 

Opublikowano

Nic nie podziałało ;(. Robię tak jak mówicie ale to nic nie zmienia, dalej czarny ekran i gra się wyłącza... Kompa mam dobrego i sprawnego a wszystkie sterowniki też są najnowsze i sprawne, antywirusa wyłączałem ale to też nic nie pomogło, jakieś inne pomysły?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mógłbyś powiedzieć jak? Mam ten sam problem ;/

@Edit

już naprawiłem. Dla zainteresowanych: wejdźcie w %appdata% i w configu zmieńscie fullscreen na true :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...