Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rangi a winy

brejk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, mam pytanie odnośnie rang. Neo jakis czas temu na streamie miał 22 winy i prawie najwyższa rangę. Jak to jest możliwe, ze osoba ktora ma rozegrane 2,100h+ ma tylko 22 winy ? Była jakaś kasacja czy cos ? ☺️

METIN2.PL SURA WP 75 lvl ON  CS:GO Eagle

Opublikowano

A czemu nie jest to możliwe? Poprostu moze wszystko wygral i mial wysokie elo. Moj kumpel po 22 meczach mial gold nova 3 a ja po 30 silver iv nadal mialem wiec wiesz. Sam napisales ze ma ponad 2k h w cs wiec musi ogarniac wiec dla niego do latwizna wbic xD

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Ale mi nie chodzi o niesprawiedliwość, albo o to czy ogarnia czy nie. Ale o te ze jak moze miec tylko 22 winy przy 2,1k godzin przegranych.

Opublikowano

Ale mi nie chodzi o niesprawiedliwość, albo o to czy ogarnia czy nie. Ale o te ze jak moze miec tylko 22 winy przy 2,1k godzin przegranych.

A nwm moze nie chcial sobie zrabac tych turnieji tylko tak dlugo grac az ogarnie w 100%  xD Moj kumpel mial 1000 godzin i tez nie gral turniejii. Tak samo jakbys w lolu odrazu po wbiciu 30 lvl zaczal grac rankedy a jeden typ bedzie mial 1500 zwyciest i ani jednego rankeda.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Ale on na streamie normalnie grał turniejówki. Nie wiem o co z tym chodzi.

Opublikowano

Ale on na streamie normalnie grał turniejówki. Nie wiem o co z tym chodzi.

Moze nowe konto albo zle przeczytales? 

"Upadli powstaną"

Opublikowano

To było jego główne konto, miał odznakę champion z ems i nad miniaturka virtus.pro i flaga polski.

Opublikowano

Hm.. może dlatego ze zamiast grać mecze rankingowe grał również mecze rankingowe np w ligach faceit, tez bardzo możliwe.. 

Opublikowano

Odpowiedz jest prosta.

Nie Mając  żadnej odznaki  grał z kolegami którzy posiadali najwyższą range.(więc przeciwnicy byli również na najwyższym poziomie).

Więc nie dziwcie się że po 22 wygranych ma najwyższą range. Wystarczy że wygrał 19/22 gier przeciwko ludziom z najwyższą rangą i sam ją osiągnął.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...