Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hasło na folderze zabezpieczenie

2StronaMT2PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie w sprawie zabezpieczenia klienta, czy da się założyć hasło na folderze tak aby gra się uruchamiała. Znacie może sposoby na ustawienie hasła na folder ? 

podawajcie tu swoje sposoby na hasło ale pamiętajcie folder nie może zostać ukryty a gra np. powinna się uruchamiać.

Opublikowano

To moze spróbuj coś takiego, tylko zeby kient ci to czytał musisz poprawnie go skonfigurowac:)  a zlamac/ominac hasla tego typu nie jest problem, tak samo hasla winrara itp.

https://www.youtube.com/watch?v=QuZQROSx48E

Sprawdzałem już to dawno i kolejne -5 bo folder ma nie znikać a w filmiku tak jest. Znacie może sposoby na zaszyfrowanie klienta ?

Opublikowano

Chcesz zabezpieczyć cały folder? Czy tylko pliki .epk i .eix przed wypakowaniem?

Jeśli folder to spróbuj: Protected Folder 1.2.0 od IOBit, z tym, że on jest płatny (chyba).

Jeśli te .epk i .eix to pisz na pw, to pogadamy. ;p

P.S. Nie daje się -5, za to, że ktoś próbuje Ci pomóc. -.-

To, że ktoś innego sposobu nie znalazł, niż Ty chciałeś, to nie znaczy, że możesz tak sobie dawać -5...

(Zawsze mam problem z przecinkami...)

Opublikowano

Chcesz zabezpieczyć cały folder? Czy tylko pliki .epk i .eix przed wypakowaniem?

Jeśli folder to spróbuj: Protected Folder 1.2.0 od IOBit, z tym, że on jest płatny (chyba).

Jeśli te .epk i .eix to pisz na pw, to pogadamy. ;p

P.S. Nie daje się -5, za to, że ktoś próbuje Ci pomóc. -.-

To, że ktoś innego sposobu nie znalazł, niż Ty chciałeś, to nie znaczy, że możesz tak sobie dawać -5...

(Zawsze mam problem z przecinkami...)

Nie wrzuca się bezsensu linków, które niby mają pomóc. Mógł sprawdzić co poleca innym, a nie w ciemno wrzuca  :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...