Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rynek Steam

hanysek92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzisiaj doładowałem konto steam o wartości 20 euro i zakupiłem operacje phoenix i jakąś gierkę na steam. I teraz pytanie kiedy odblokuje mi się rynek steam, mam napisane, że po miesiącu, ale ze źródeł wiem, że po najechaniu np kup przedmiot pokazuje się ile czasu pozostaje do odblokowania a mi nic takiego nie piszę. Proszę o szybką odpowiedź. Z góry dziękuję

Opublikowano

Nie rozumiem sam sobie odpowiedziales na pytanie z po miesiacu. Od zakupu byle czego np gry czy jakiegos itemu po 1 msc bedziesz mial odlbokowany rynek a jezeli wchodzisz na nowym kompie czy cos to 7 dni musisz czekac.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Chodzi mi o to, że chyba powinno pisać ile zostało do odblokowania bo podobno ma być napisane tak aby pokazywało autentyczny czas nie 30 dni

Opublikowano

Chodzi mi o to, że chyba powinno pisać ile zostało do odblokowania bo podobno ma być napisane tak aby pokazywało autentyczny czas nie 30 dni

Nie. Cały czas będzie pisać "30 dni", ta liczba nie będzie się zmieniać. Po 30 dniach to zniknie.

PS: Nie potrzebnie kupowałeś operację, bo się kończy 4 czerwca.

Opublikowano

Jak sprawdzić ile czasu pozostało do odblokowania? Oto krótki poradnik:
1. Wejdź w swój profil STEAM
2. Wejdź w ekwipunek
3. Kliknij na jakiś przedmiot
4. Najedź na "Sprzedaj"
5. Odczytaj datę:
bt0zbDl.jpg 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...