Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatny serwer sfgame

Dubeg_Piezeg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Link: 

Przykro mi ale sebuś dał hosting komu innemu ;c

Złoto: 10

Grzyby: 3600

Ilość Piw: Nieograniczona

Exp:Low

Administracja:

darus0612 (Sprawy techniczne)

AbelZabojca (skarga na graczy)

Opublikowano

Bardzo fajny serwer , 300 lvl wbiłem w 3 h + Statystyki max (15.000 bez ekwipunku).
Niestety wojny gildii nie działają.

*Dodaje*

Jak można to poproszę o kontakt z Administracją na GG albo na Team Speak 3.(IP : Lolownia.pl , mój nick Maciairek )

Opublikowano

Moim zdaniem powinniście zmienić Event golda na October Fest ponieważ Karczmiaż jest zbugowany i każdy ma odrazu Wypite 10 kufli , przez co nie można expic.
Nie działa też poprawnie wieża oraz pomocnicy, np. nie zapisuje nam którego bossa już ubiliśmy i dalej pisze 1/100 , a po ubiciu wszystkich bossów pisze że aby zaatakować kolejnego Bossa potrzeba czekać 1h.
Lochy gildyjne są przypisane na postać , moim zdaniem powinniście to zmienić aby były przypisane na Gildię (Łatwiej by się expiło na 300 lvl).
Oraz bardzo miło by było gdyby wojny gildii działały , wtedy to by była zabawa ;D
Chciałbym poprosić o Administratora aby móc wam pomóc w dalszym rozwoju serwera.
Ode mnie doszło już około 7 osób na serwer i są to aktywni gracze , w najbliższym czasie pojawi się ich jeszcze więcej ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Bardzo fajny serwer , 300 lvl wbiłem w 3 h + Statystyki max (15.000 bez ekwipunku).

Niestety wojny gildii nie działają.

*Dodaje*

Jak można to poproszę o kontakt z Administracją na GG albo na Team Speak 3.(IP : Lolownia.pl , mój nick Maciairek )

A znasz jakiś gdzie wojny gildii działają?

Kiedy

Upada

Rozum

Wchodzi

Agresja

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...