Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OTClient Info.. (bot)

punisher1991

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym się was poradzić w pewnej rzeczy, a mianowicie czy da się uruchomić "jakiegoś" bota na takowym kliencie? Coraz więcej serwerów zaczyna bazować właśnie na tym rozwiązaniu jakim jest OTClient z oczywistych powodów.. Nawet jeśli uda mi się połączyć klienta z botem ten nie czyta postaci. Tak więc zwracam się do was, może wy znacie coś co mi pomoże.

Pozdrawiam..

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Może ktoś wie jak rozwiązać ten problem. CandyBot powinien być kompatybilny z OTClient lecz to nie jest zwykła Tibia. Jak sądzicie da się coś zrobić by Bot czytał postać? 

Ss: 

post-501012-0-58411100-1403961689_thumb.jpg

Opublikowano

Wiec pozostają tylko dwie opcje. 1 - Zrobić samoróbkę. 2- Pokombinować z CandyBotem... Bynajmniej innego sposobu "ja" nie widzę..

Jak wyglada ten client? jest otwarty cale LUA? jezeli tak to mozna tam bots napisac, jak nie to trzeba by pisac Bota od 0 pozbierac odpowiednie adressy i wczepic w klienta DLL ktora wklejala by w niego kod LUA lub normalnie bota np w c++ ktory wysylal by odpowiednie adressy do klienta, troche pierdoleniia z tym by bylo,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...