Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

czemu le lbanc nie jest nerfiona?

rolexjebacbiede

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu le blanc nie dostanie jakiegoś nerfa?
Wziąłem sobie orianne na le blanc. Na lini byłem z nią 0-0-0, do czasu kiedy nie zeszła na bota. Zdobyła tam double killa. Gdy wróciła na linie nie mogłem już wytrzymać. Na q i w zdejmowała mi prawie 1/3 hp. Potem zabiła mnie z junglerem raz. Zbudowałem całego grala i buty na mr. Mimo tego ta kurwa potrafiła mi zdjąć całe hp z ultem.  Nic nie pomagało, heal, całe moje kombo i tak ta kurwa potrafiła to przeżyć i mnie zapierdolić.

Czemu tego gówna nie znerfia? I niech tylko żaden zjeb nie mówi mi, "ze to jest nuker i tak ma być".
Jeśli ona ma taki dmg, to czemu inne postacie muszą 2x cale kombo wypierdolić, aby zrobić tyle samo dmg? Niech to kurwa znerfia

Opublikowano

Ktoś tu chyba nie umie przegrywać  <_<

A tak poważnie ,to chyba jedna poważna profka typu nuker (tak veigar też jest ale ma 0 mobilność w przeciwieństwie do lb) Jeśli Ci to przeszkadza to graj lb :) nikt nie zabrania.  Taka jej rola zabić na combo ,ale jak dostanie focus w tf to jej w 0.1 sec nie ma  xD

.jpg

Opublikowano

Spokojnie nerf inc

http://www.reignofgaming.net/news/28466-unofficial-pbe-patch-notes-for-5-27-2014-braum

@Top: Taka już postać. Trzeba ją banować i tyle.

Ojj jak mi przykro ale cofnęli tego nerfa. Jesteś opóźniony z newsami ;)

To jest nuker i tak ma być. Tak jak pisałem wcześniej to po prostu muszą jej znerfić coś z W/R ale nie dmg a bardziej cooldowny bo są śmieszne w mid/late.

Skoro Veigar ma 2x większy burst to dlaczego nim nie gracie? A no właśnie - nie jest mobilny. Pozdrawiam znawcy nerfienia, dzieci morella.

Opublikowano

Ojj jak mi przykro ale cofnęli tego nerfa. Jesteś opóźniony z newsami ;)

To jest nuker i tak ma być. Tak jak pisałem wcześniej to po prostu muszą jej znerfić coś z W/R ale nie dmg a bardziej cooldowny bo są śmieszne w mid/late.

Skoro Veigar ma 2x większy burst to dlaczego nim nie gracie? A no właśnie - nie jest mobilny. Pozdrawiam znawcy nerfienia, dzieci morella.

Ja gram veigarem bo nie można nim przegrać lini a co do Lb, miałem morde na midzie po 6 napisał mi, że gram na bolu bo zajebałem combo w 0.1 sek mówił, że mnie nagra i wyślę do riotu buahahahahaahahahhahahahahh

Co to jest nuker ?

Opublikowano

Jak nie wiesz dlaczego nie nerfią to zapraszam wypierdalać do Riotu. Nie pytaj kurwa ludzi dlaczego nie nerfią bo gracze od tego nie są. Temat do zamknięcia.

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

Hahha

1. Ori jest słabą vs LB

2. Dziwne ze wyszła z linii 0-0, widocznie była słaba

3. Praktycznie nie ma kontry, soraka przed nerfami, Lulu ew. Kassa

4. Będzie nerf bo to insta ban na all rankach i dlatego bo ludzie nią grają

5. Banshe i zhyonia to podstawa vs lb

6 Ogarnięta LB zabija na dfg q ult w, czyli nie masz szans na przezycie bez refleksu

Opublikowano

Jak nie wiesz dlaczego nie nerfią to zapraszam wypierdalać do Riotu. Nie pytaj kurwa ludzi dlaczego nie nerfią bo gracze od tego nie są. Temat do zamknięcia.

Twoja rodzina jest do zamkniecia, w getcie

Hahha

1. Ori jest słabą vs LB

2. Dziwne ze wyszła z linii 0-0, widocznie była słaba

3. Praktycznie nie ma kontry, soraka przed nerfami, Lulu ew. Kassa

4. Będzie nerf bo to insta ban na all rankach i dlatego bo ludzie nią grają

5. Banshe i zhyonia to podstawa vs lb

Zhonyia i tak mało da, jak ona na w i q ma cd po 4 sekundy.

Opublikowano

Zhyonie wlaczasz jak leci q, dfg, w i masz full hp i przez 4 SEC LB nic nie zrobi, bez dfg z banshe przetrwasz jej combo, hak unikniesz e to bez lipy , jak wspomnialem wczesniej refleks podstawą

Opublikowano

Do mnie ty to bulgoczesz? Widać ze język polski i jego interpunkcja to cos co jest Ci obce.

Ciekawe co jest na LB kontrą, jak praktycznie wszystko ma na pol combo. I nie pizgaj mi tu tekstami typu widać ze malo grasz, bo wcale tego nie możesz sprawdzić.

Specjalista
Opublikowano

Jak mam grać na lb to biore zeda i easy mid, ja nie widzę powodów aby ja znerfic

Do mnie ty to bulgoczesz? Widać ze język polski i jego interpunkcja to cos co jest Ci obce.

Ciekawe co jest na LB kontrą, jak praktycznie wszystko ma na pol combo. I nie pizgaj mi tu tekstami typu widać ze malo grasz, bo wcale tego nie możesz sprawdzić.

Zed jest kontra jeszcze nie przegrałem linii zedem na lb
Opublikowano

Banuj.

LB - 1 błąd i zazwyczaj leży..

a jeżeli przegra linie to już w ogóle nic nie zrobi..

Też mnie zawsze denerwowało jej chore DMG, ale nerf zniszczył by tego championa ;).

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Jezus,

Uwielbiam Płacz, kiedy ktoś przegra jeden mecz na jakąś postać i piszę 'CZEMU ONA NIE DOSTANIE NERFA?"

Kolego, naucz się przegrywać. Twój błąd i padasz, czyjś błąd i on pada.

LeBlanc z łatwością rozwali na 6 lvlu Diana.

Dodatkowo jeśli grałeś Orianną i Sobie nie radziłeś na LeBlanc, to naprawdę musisz być zdolny...

1326728565-U383707.png

Opublikowano

Jesli chodzi o jej dmg to jest ok. Jedyne co powinni znerfic to manacosty lub cooldowny ale nie jakos bardzo

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Lb jeet świetną postacią i z tego co wiem raczej kontry na niej nie ma chyba ze zed. Nie wiem czemu jest nie nerwiona mi ona nie przeszkadza sama uwielbiam nią grac.

wilowo.jpg

Opublikowano
Fifol  

Widać ze jesteś w goldzie max pograć przeciwko ogarnietej Syndrze walnie i combo na 6 plus ignite i lb pada . Polecam rownież ogladać live jak ludzie się pytaja co dobre przeciwko lb odpowiedz Syndra . Cytuje jednego stemera " Nikt ogarnietej Syndry nie zatrzyma" 2 Dmg w grze ma :) Lb jest chyba na 4 lub 5 miejscu

Opublikowano

Też mnie denerwuje dmg le blanc ale to jest nuker wkońcu wystarczy nią zestunować i już pada a grałeś może w dote tam jest wszystko op i tam jest wiekszość nuker lb jest słaba porównaniu herosów w dotcie nawet tanki potrafią więcej dmg zadać niż ta lb

Opublikowano

ja pamiętam jak grałem Cassiopeia vs LB :D

ja miałem 0/0 Lb tez 0/0

obczaj co sie stalo na 3 lvl Lb combo q+w+e + ignite ;d 800hp poszlo

Teraz gdy gram ranki to zachowuje sie jak noob ale sry nie ma wyjscia  pisze " Ban lb or i go feed" no i tyle..

800hp na 3 lvl zajebac posrana jest ta Lb

Opublikowano

Teraz w patchu 4.9 dostanie nerfa na dmg ale dostanie buffa na koszty many mniejsze. Więc można się cieszyć.

A tak po za tym , wystarczy banshee i combo leblanc może już nie wyjść ;3 

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Fifol

Widać ze jesteś w goldzie max pograć przeciwko ogarnietej Syndrze walnie i combo na 6 plus ignite i lb pada . Polecam rownież ogladać live jak ludzie się pytaja co dobre przeciwko lb odpowiedz Syndra . Cytuje jednego stemera " Nikt ogarnietej Syndry nie zatrzyma" 2 Dmg w grze ma :) Lb jest chyba na 4 lub 5 miejscu

Tylko ze nie przetłumaczy tobie ze syndra bez ulta nie ma bursta, widzisz ze lecą kulki=zhyonia=syndra bez ulta. Co z tego ze syndra po 6 wszystko miażdży jak LB na 3lvlu ja 3 razy zapieroli. LB na ulta ma 15 SEC CD nie mowie tu ze wszystkie skille syndry to skillshooty, czyli teoretycznie soraka ktora wszystko omija powinna z nią wygrać. Wyobraz SB walkę full buildy, lb zabija ze nawet nie zdazysz włączyć zhyoni, a czas castowania q i ultabsyndry jest długi. Zresztą co ja się będę klucil, banrate lb wszystko tłumaczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...