Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Smite] Thor - Bóg piorunów (wideo).

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gameplay nagrywany w max detalach, z możliwością odtworzenia w 1080p na yt, lepiej już nagrać nie mogę;)

Co do poziomu rozgrywki - wziąłem pod uwagę przeciętny mecz, nie chcę sobie stawiać pomnika wmawiając ludziom jakim to nie jestem pro gamerem:)

pozdrawiam

Mój kanał na youtube - TUTAJ

Opublikowano

Fajny efekt można uzyskać w audacity edytując ścieżkę dźwiękową i podbicie bassów poprzez korekcje graficzną i kompresor nadałoby to temu taki poważniejszy głos. Poradnik całkiem spoko jednak nie ograniczaj się do areny bo ten tryb nie jest wyznacznikiem skilla.

Opublikowano

Skończ robić poradniki pls

Niedość że do bani

to jeszcze "opisz" (wywyższasz) postacie nie potrzebnie

Thor jest gwałcony w jungli i jak byś szybciej napisał poradnik 2012/2013 może nie byłby tak chujowy jak teraz

Opublikowano

@up co Ty chcesz od tego poradnika?

Jest to raczej poradnik dla osoby która ma jeden z pierwszych kontaktów ze smitem ,a po obejrzeniu takiego filmu już w miarę będzie wiedział "ktoś" jak grać na takim Thorze.

Opublikowano

Dzięki za wskazówkę z audacity, nagrywam komentarz w tym programie i będę musiał sprawdzić tą opcję. Głos brzmi trochę dziwnie ponieważ mam ustawioną redukcję szumów w sterownikach realteka. Bez tego głos brzmi lepiej, ale szumy są nie do zniesienia.

Mój kanał na youtube - TUTAJ

Opublikowano

Skończ robić poradniki pls

Niedość że do bani

to jeszcze "opisz" (wywyższasz) postacie nie potrzebnie

Thor jest gwałcony w jungli i jak byś szybciej napisał poradnik 2012/2013 może nie byłby tak chujowy jak teraz

Najwyżej gwałcony to możesz być jedynie ty. Thor jest prześwietną postacią do jungli, zrobiony pod bruisera robi niesamowicie wielki dmg, ale i jego obrona jest dosyć wysoka.. ma stuna, ma 2 ucieczki ~ elegancja francja.

Osobiście, gdy nie mogę grać hunem, nem, albo mercurym w jungli, to następnym moim pickiem jest thor. Jego ganki dla wielu midderów są po prostu gwoździem do trumny, bądź nawet powodem do samobójstwa #hihi#żarcik, także jeżeli nie wiesz jaki potencjał może wyciągnąć jakaś postać, to pls, nie wypowiadaj się i wyjdź stąd jak najszybciej.

Co do filmiku, o ile mnie pamięć nie myli to był zakaz reklamowania swoich kanałów na yt, ale to pewnie zalicza się pod viedo poradnik także w/e.

Głos przemiły do słuchania, gra troszeczkę za głośno i ogólnie reszta rzeczy bez żadnych skarg.

Masz gadane, nie pierniczysz bezsensu - widać, że wkładasz dużo serca w to co robisz, propsy. ;)

• Aive zmienił(a) tytuł na [Smite] Thor - Bóg piorunów (wideo).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...