Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka

maxisst

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od pewnego czasu jestem posiadaczem myszki M.M.O 7
Niestety z 2 tygodnie temu pojawił się problem, mianowicie myszka co pewien czas zawiesza się na osi X/Y i nie chce się przesuwać. Po chwili ten problem mija, ale w trakcie gry to strasznie irytuje.
No i kolejna sprawa - rzadziej, ale też się zdarza, że myszka po prostu zaczyna mrugać wszystkimi światłami, razem z klawiaturą. Nie reaguje ani klawiatura ani myszka - pomaga tylko reset.
Wiem, że przyczyną jest myszka, bo grając na starej nie ma żadnych problemów.

Dacie radę jakoś pomóc ? Gwarancji niestety nie mam :(

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Posiadam ją jakieś pół roku, ale była wcześniej używana z rok/półtora bodajże.

Kabel w kilku miejscach faktycznie był dość mocno zgięty, ale poprzecinałem oplot i wyprostowałem te miejsca.

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

To nic będzie trzeba bardziej kabel obadać, jak coś więcej wywnioskuję to przyjdę z nową garścią informacji ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...