Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

x

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz pytanko: Ile trwa nabicie takich 4000 punktów ? Ile za co się dostaje?

Ja spokojnie dałbym radę w 1 dzień, lecz newbie da radę w tydzień.

Opublikowano

A np, za połączenie fb ile? Za ss ile? Nabijałbyś przez wrzucanie screenshotów?

Za ss 2 punkty, za połączenie z fb chyba 30. Można dziennie 5 ss'ów wrzucić.

Opublikowano

Ja mam takie sposoby, o których wiedzą tylko 3 osoby. Gdybym miał sporo czasu robiłbym z 8k dziennie.

Możesz wykonać misje w najlepszych grach, dostaniesz 1k punktów na start. U nas w dziale WoT'a jest konkurs, 1k punktów dla 3 osób, każdy może wziąć udział, wystarczy pobrać grę.

Opublikowano

Ja mam takie sposoby, o których wiedzą tylko 3 osoby. Gdybym miał sporo czasu robiłbym z 8k dziennie.

Możesz wykonać misje w najlepszych grach, dostaniesz 1k punktów na start. U nas w dziale WoT'a jest konkurs, 1k punktów dla 3 osób, każdy może wziąć udział, wystarczy pobrać grę.

Trochę to podejrzana strona i sam sposób na zdobywanie. Wypłacają chociaż na serio te bonusy? Korzystałeś już z tego?

Opublikowano

Trochę to podejrzana strona i sam sposób na zdobywanie. Wypłacają chociaż na serio te bonusy? Korzystałeś już z tego?

Nie kurwa robi tuta i nie korzystał xDD 

"Ja spokojnie dałbym radę w 1 dzień, lecz newbie da radę w tydzień."

@topic

nie za dużo już tych tutków z dogry ?

Opublikowano

Nie kurwa robi tuta i nie korzystał xDD 

"Ja spokojnie dałbym radę w 1 dzień, lecz newbie da radę w tydzień."

@topic

nie za dużo już tych tutków z dogry ?

dałbym - nie wynika z tego, że korzystał z nagród. Czytaj uważnie. To tryb przypuszczający. Jak ktoś w sumie ma czas, to może się tym zająć, podobno ankiety jakieś są.

Opublikowano

dałbym - nie wynika z tego, że korzystał z nagród. Czytaj uważnie. To tryb przypuszczający. Jak ktoś w sumie ma czas, to może się tym zająć, podobno ankiety jakieś są.

Jest 1 ankieta, za 1 punkt ;)

Opublikowano

Ale taki newbie przeciez nigdy nie uzbiera tego tygodnia . Jednoczesnie zaniedba gre siedzac na tej stronce przez 12 h dziennie w miesiacu. Juri to chyba kazdy wie , że juz ma swoje sposoby, osobiscie tez moglbym cos tam zaczac , ale jakos mnie nie ciagnie. Poradnik zawsze spoko, masz lajka.

1385975953-U914647.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...