Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Essentials - reset konfiguracji.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam taki problem gdy wrzucam mój config przez ftp jest wszystko ok zrestartuje ale przeładuje serwa resetuje się i jakiś inny config się tworzy nawet jak go z edytuje to się usuwa pomoże ktoś? nawet gdy wezme usune całego essentiala powraca pomoże ktoś?

96ny.png

Opublikowano

Usuć plugin, zainstaluj ponownie [upewnij się, że plugin jest kontatybilny z twoim bukkitem/spigotem]. Usuń config, który się wygenerował i z pliku z rozszerzeniem .yml staw do folderu Essentials.

|| 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 ||

Opublikowano

Usuć plugin, zainstaluj ponownie [upewnij się, że plugin jest kontatybilny z twoim bukkitem/spigotem]. Usuń config, który się wygenerował i z pliku z rozszerzeniem .yml staw do folderu Essentials.

robiłem tak nic nie pomaga jeszcze nie dawno config był inny a teraz też jest inny nic nie pomaga

96ny.png

Opublikowano

To nie restetuj serwera, a tylko plugin [komenda /essentials reload]

|| 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 ||

Opublikowano

Jak koledzy @up all

@up tak -.-

Ja bym ci radzil ustawic chmody na 777

;-)

I sprawdzic config.

Byc moze twoj program od edycji dodaje jakies UNICODY ja tak mialem...

Opublikowano

W FTP ustaw sobię, żebyś edytował pliki z NotPad++

zrobiłem tak i nie działa a z notpada korzystam pomożesz jakoś jak ustawić na notpada?

96ny.png

Opublikowano

@Autor

W ogóle co się dzieje?

Jesteś pewien, że DOBRZE  skonfigurowałeś plik?

Essentials ma to do siebie, że jeżeli jest przeciwnie, to usuwa dany plik i tworzy nowy, poprawny i gotowy do wypełniania.

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Może w logu jest jakaś informacja? Może wgrałeś niekompatybilną wersję i dlatego się resetuje?

Pomogłem? Liczę na LIKE :D

Opublikowano

Może w logu jest jakaś informacja? Może wgrałeś niekompatybilną wersję i dlatego się resetuje?

o to chodzi że właśnie używałem ten config dość długo aż do tego czasu gdy zaczęło się tak robić

nawet gdy nowo wygenerowany config z edytuje np ustawie jakieś kity zrobie restart albo restart essentialsa to nadal się usuwa 

96ny.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...