Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo, szukam słuchawek z MIKROFONEM nausznych do kompa wazny jest dla mnie mikrofon w sluchawkach poniewaz inne mikrofony mi przeszkadzają i wazne tez zeby ten mikrofon byl w dobrej jakosci dzwiek w samych sluchawkach dobrze by bylo zeby w miare dobry by :) 

i mają kosztowac max 120 zl no jak juz trzeba to 130 i tez dobrze zeby w Krakowie były dostępne ajak juz nie no to gdzie kolwiekto se zamówie :)

Opublikowano
 wazne tez zeby ten mikrofon byl w dobrej jakosci dzwiek w samych sluchawkach dobrze by bylo zeby w miare dobry by  :) 

Jeśli chcesz słuchawki z mikrofonem to nie licz ani na dobrą jakość dźwięku ani mikrofonu. Najtańszy dobry headset to AKG GHS1 oraz Superlux HMC631. Możesz zawsze kupić mikrofon doczepiany na kabel od słuchawek

Opublikowano

Zalman Mic1 jest doczepiany do kabla od słuchawek, wychodzi na to samo. 

Kupno osobnego mikrofonu wyjdzie Ci znacznie lepiej, zobaczysz, że będziesz zadowolony. Lepsze słuchawki oraz lepszy mikro.

Zamiast Superlux'ów możesz też kupić Maxell Retro DJ

Opublikowano

Zalman Mic1 jest doczepiany do kabla od słuchawek, wychodzi na to samo. 

Kupno osobnego mikrofonu wyjdzie Ci znacznie lepiej, zobaczysz, że będziesz zadowolony. Lepsze słuchawki oraz lepszy mikro.

Zamiast Superlux'ów możesz też kupić Maxell Retro DJ

Skoro wszystko zżynasz z audiofanatyka to może poprostu daj mu link do strony niech sobie poczyta? http://www.audiofanatyk.pl/polecane-sluchawki-nauszne-do-gier/

lownfast

Opublikowano

Obok laptopa albo jak w przypadku zalmana przypiąć go sobie gdziekolwiek. Jeżeli masz wbudowany mikrofon w laptopie to wystarczy go wyłączyć, zresztą jak podłączysz mikro to Ci od razu je wykryje i postawi na pierwszym miejscu. 

lownfast

Opublikowano

Jeżeli chcesz mikrofon który stoi, a się go nie przypina to polecam coś taniego co może nie jest z najwyższej półki ale sam przez kilka lat z niego korzystałem i jak najbardziej mogę go polecić, jak na rozmowy itd. to mikrofon jest bardzo dobry: Tracer TRS-4

lownfast

Opublikowano

a słuchawki Plantronics GameCom 380 kolega je kupił mikrofnn jak rozmawialismy i gralismy jest bardzo dobry nwm jaka jakosc dzwieku w opiniach pisali ze slaba a wy co myslicie o nich

Opublikowano

Nie są zbyt dobre, jak każde z mikrofonem. Jeśli musisz to kup, jeśli nie to weź Superlux HD681/Maxell Retro DJ + osobny mikrofon

Opublikowano

Nie wierzę, że w ogóle nie słuchasz muzyki. Ale nawet do grania Superluxy lepiej sie sprawdzą ze swoją detaliczną górą i dobrą przestrzennością

Opublikowano

słuchaw xD ale do teog mam osobne sluchawki bez mikro a te to tylko do kompa by byly

A jakie słuchawki masz do słuchania muzyki poza kompem ? Może jednak jakość odtwarzanego dźwięku wzrośnie ? : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...