Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drake_PL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zajebisty serwer 2/10 ! Nie tolerują rudych dostałem bana ze znalazlem durzo diaxuf. Wypominajom mi ze niemam klawiatóry !

Opublikowano

@UP2

- Twój kolega też cheatował.

- Nie obrażaliśmy ciebie

- zapraszałem cię na ts3 i chciałem twoje ss ustawień minecraft i nie przysłałeś bo niby nie masz klawiatury ,a miałeś.

#---

#

# Drake MpcForum!

#

#---

Opublikowano

Ogólnie serwer słaby. Przypuszczam, że rozsypał im się plugin otherdrops i gdy gracz zauważył to wtedy napisali, że niby event jest. Ogólnie exp jest przydzielony w otherdrops'ie więc UNB nie działa. Jak na początku był otherdrops to rudy i tak lewacko dropiły. Pod ./drop były wypisane rudy, które dropią ze stone'a a można było normalnie skopać np węgiel. Tutaj macie ss'a, które zostawiam do Waszej oceny(niby dla beki napisał, że ma aure, bo jakiś tam gracz to zauważył) 1b8o0.jpg

1384358313-U695412.png

Opublikowano

@UP Już to wyjaśniam

Fakt z faktem otherdrops nam się spieprzył ale już mam inny własny plugin od adi***.

A araxpl rozmawiałem z nim na teamspeak3 i sprawdzałem go i nic nie ma.

#---

#

# Drake MpcForum!

#

#---

Opublikowano

@UP2 Nie da się kłaść zablokowałem. 

@UP 

Wejdz na serwer dojdziesz do drużyny.

#---

#

# Drake MpcForum!

#

#---

Opublikowano

Błąd serwera. A i mamy na to rozwiązanie i tak wyszło na równo. Przepraszamy więcej to się nie powtórzy :).

#---

#

# Drake MpcForum!

#

#---

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...