Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][Autorski] Rzucane TNT

HugoZvPlayZ

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siemano!

@1361622928-U485574.pngautor

Kiedy jakaś nowość, czy może przestałeś aktualizować plugin?

Osobiście mi by spodobał się plugin na jakąś bombkę atomową :D (Wiesz o co chodzi), a w tym pluginie rzucana bomba atomowa..Mhm.. :D

@Nigusek

Coś co nazywam gównem jest używane na nim tylko po to, żeby zastąpić jakąś komendę (EWENTUALNIE) lub wysłać jakąś wiadomość.

Nie wiem po co oni go tam trzymają i mam to gdzieś. Ich wina, że nie oszczędzają RAM'u, nie moja.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Siemano!

@1361622928-U485574.pngautor

Kiedy jakaś nowość, czy może przestałeś aktualizować plugin?

Osobiście mi by spodobał się plugin na jakąś bombkę atomową :D (Wiesz o co chodzi), a w tym pluginie rzucana bomba atomowa..Mhm.. :D

@Nigusek

Coś co nazywam gównem jest używane na nim tylko po to, żeby zastąpić jakąś komendę (EWENTUALNIE) lub wysłać jakąś wiadomość.

Nie wiem po co oni go tam trzymają i mam to gdzieś. Ich wina, że nie oszczędzają RAM'u, nie moja.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

@S0L1D3R

Tak mi sie zdaje, że pisałeś temat na forum, że chcesz napisać plugin, bo Ci sie nudzi.

Napisałeś że by Ci sie spodobał plugin na bombe atomową.

Może taki napiszesz.

Fajny byłby taki plugin.

Z góry dzięki.

Opublikowano

RzucaneTNT

Autor: HugoZvPlayZ

W configu można ustawić: moc wyrzutu w górę, moc wyrzutu w kierunku gdzie gracz patrzy, crafting, item po skraftowaniu.

Config:

PowerUP: 0.5 #Moc wyrzutu w gorePowerDirection : 0.3 #Moc wyrzutu w kierunku gdzie gracz patrzyCrafting:  ID: 46 #ID itemu po skraftowaniu  Data: 0 #Data itemu po skraftowaniu  Amount: 1 #Ilosc itemu po skraftowaniu  Name: '&7> &4TNT &7<' #Nazwa itemu po skraftowaniu  Lore: #Lore itemu po skraftowaniu  - '&cAutor: &aHugoZvPlayZ'  Enchant: #Enchant itemu po skraftowaniu  - '19:3'  Color: '69:69:69' #Kolor itemu po skraftowaniu, działa tylko dla skórzanej zbroji  Slot-1: 289 #Crafting: Item w slocie 1  Slot-2: 46 #Crafting: Item w slocie 2  Slot-3: 289 #Crafting: Item w slocie 3  Slot-4: 46 #Crafting: Item w slocie 4  Slot-5: 264 #Crafting: Item w slocie 5  Slot-6: 46 #Crafting: Item w slocie 6  Slot-7: 289 #Crafting: Item w slocie 7  Slot-8: 46 #Crafting: Item w slocie 8  Slot-9: 289 #Crafting: Item w slocie 9

Download:

https://www.dropbox.com/s/o5bbfrvl8im00fa/RzucaneTNT.jar

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/9fd808f0f349ac33a9b0c9a053c00fc14639422dc9ba798903186a58ce9c43be/analysis/1401706794/

SS:

RzucaneTNT-1.jpg

RzucaneTNT-2.jpg

INFO:

Jeśli masz jakiś fajny lub ciekawy pomysł na plugin - napisz mi na pw lub skype: HugoZvPlayZ

;)

Dowload nie dziala...

76561198131465169.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...