Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to jest gra p2w ?

Kubeq78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Light vest + combat bonie + gieta w zupełności wystarcza do lania nx kidow ;) tym bardziej na jakiś eli, gdzie skillowego gracza nie znajdziesz... Widzisz gościa full speed+duale to wez go na daleko i po chłopie . Wystarczy myślec a nie płakać o nx :P oprócz giety są tez takie bronię jak m4 czy scar które mozesz customizowac i jak dla mnie cqb czy sopmody to scierwo przy tym. Rownież polecam tryb SnD - nauczysz sie bugowac i peekowac przynajmniej a to dużo pomaga xD

Opublikowano

Ps: sorry ale jesli nie potrafisz utrzymać kd przynajmniej 1 to żadne tłumaczenie nie pomogą jestes poprostu słaby i tyle ;) dla mnie trzeba być niewidomym, niepełnosprawnym i czy z nx czy bez dalej bd słabym graczem :P combat nie jest aż tak wymagająca gra i te kd 1,5+ na eli to powinien mieć każdy :) wiadomo gra w to masa miernych osób dlatego przynamniej dla mnie utrzymać kd 2+ grając tylko SnD (najbardziej wymagający tryb w grze) to żaden problem ! Gdym do tego miał normalnego PC to koło 3 leciutko :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...