Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Katarina

nikema123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardziej doświadczony może nie jestem, ale nią gram :)

Staty masz dobre, najlepsze ze wszystkich. Buty ja zawsze biorę na enchant z szybkością ruchu na spawnie, pomaga szczególnie przy obronie bazy. Jeśli chcesz użyć ulta najlepiej wbij się w grupkę wrogów i dopiero w niej użyj. Jak  masz mało życia to Zhyonia. Tak szczerze mówiąc zamiast tej maski (nie pamiętam nazwy) to bym Omen kupił (ja do prawie wszystkiego omen kupuję to się tym nie sugeruj w 100% xD).

Opublikowano

Tak szczerze mówiąc zamiast tej maski (nie pamiętam nazwy) to bym Omen kupił (ja do prawie wszystkiego omen kupuję to się tym nie sugeruj w 100% xD).

ada25a50134570a7f6c54808e1be6bd7_origina

build dobry, ale staraj się oddawać trochę killi innym, pamiętaj jeden focus i cie nie ma a reszta padnie

Opublikowano

Ok. Grałem premade z kolegą i kuzynem którzy średnio ogarniają o co chodzi w tej grze :). Wiem, że 1 focus i mnie nie ma jednak "zhonia" nie wiem jak się piszę, i ten duch. nie pamiętam nazwy, daje mi bardzo dużo więc po tym mogę się jeszcze pozbierać i jeszcze zabić :)

Opublikowano

@up...

Blokną Ci ulta i kata pada w 5 sekund ;) Nawet jej zhonia nie pomoże, dlatego w goldach @up.. się nią tak często nie gra bo jest łatwa do skontrowania.

20utztj.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...