Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SHIELD

OS_PROXYBOY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chcę zaprezentować wam program, który uniemożliwia zbanowanie nas w grze S.K.I.L.L Special force2!

Program działa na tej zasadzie, że ukrywa nasze IP w procesie skilla, kiedy ten ingeruje w nasz system. (Jeśli zostaniemy zbanowani na ip, zostanie zbanowane fake ip, które tak naprawde nie istnieje, taka nakładka na nasze ip)

Program dosyć przydatny, kiedy gramy na np Game Anarchy (rage aim) i dostajemy sporo reportów.

-W planach!

+Ukrywanie id naszego konta (uniemożliwia zbanowanie konta) ?.?.2014

+Smartfon radar (Po podłączeniu smarfona do usb, zrzucenia aplikacji oraz uruchomieniu gry, na smarfonie pokaże nam się radar, który pokazywał będzie lokalizacje przeciwników) ?.07.2014

+ANTY vote kick (polega na automatycznym anulowaniu vote na wyrzucenie nas z serwera) ?.?.2014

+ESL hack ?.08-09.2014

(ESL sound esp - na słuchawkach słyszeć będziemy dokładnie położenie przeciwnika, słychać będzie głośne wyraźne kroki)

(ESL aimbot - legit aimbot, niski smooth)

+ESL id channger (ESL za cheaty banuje id dysku twardego, program zapewni fake id naszego dysku) 01.?.2015

-Download!

(update 2014-06-02)

http://www.speedyshare.com/sCWJR/2014-06-02-update.rar

-Skan!

(update 2014-06-02)

https://www.virustotal.com/pl/file/aa6782db3ec86a54f4a0674b28e7cbe9654a46eb17848e9329b1cd0e0b62c34c/analysis/1401714130/

-Instrukcja!

Odpal IP.exe JAKO ADMINISTRATOR

Graj.

Jak sprawdzić czy działa!?

QhrHj6v.png

Jeśli po uruchomieniu IP.exe jako admin, kliknięciu dalej, pojawi nam się takie coś - działa.

Jak ma nie działać, to będzie w (IP % ...) wasze ip, a nie fake (0.0.0.0)

Oraz HidUsb będzie również inne niż 0.

PROGRAM DZIAŁA NA:

windows xp

windows vista

windows 7

windows 8

windows 8.1

(32,64bit)

TOQRDur.png

Opublikowano

Przydatne dla hack-ów

Widzę, że masz wobec tego spore plany i mam nadzieje, że będziesz się trzymał grafiku który zaprezentowales.

Ale szkoda, że nie zadziała na 8.1 chociaż później to sprawdzę bo aktualnie jestem na fonie.

Nie mogę się doczekać żeby zobaczyć jak działa smartfon radar :-)

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

zrób video bo coś mi sie nie chce wierzyć.. NArazie nie sciągajcie tego bo to mogą być Trojany aczkolwiek może się mylę.

masz Fb?

Opublikowano

Skanowałem każdy plik nic nie wykryło czyli trojana nie ma. Jak to można sprawdzić czy działa?

Czas wziąć się do roboty

;)

Opublikowano

Trzeba uwierzyć na słowo :D

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

ZAPRASZAM DO PONOWNEGO POBIERANIA PACZKI, SĄ DROBNE POPRAWY.

-Zmiejszenie wagi paczki poprzez usunięcie plików jeszcze nie skończonych (tj, id safe itd)

-Dodany instalator w którym widać czy ip zostało zmienione (screen w temacie)

-Program generuje teraz tylko jedno ip (0.0.0.0) które zmienia wartośćprzy każdym banie, dzięki czemu zużywa nam jeszcze mniej ram/cpu.

-PROGRAM PO UPDATE JEDNAK DZIAŁA NA W8.1 !

Dodam także, że prace nad radarem (iOS,windows phone,android) idą ciągle do przodu.

Tutaj screenik jak to wszystko będzie wyglądać :

9XcV2ZU.jpg

TOQRDur.png

Opublikowano

Rozumiem ze aplikacjr od zmianh IP trzeba wlaczac po kazdym wylaczeniu kompa? Jesli chodzi o AIMa to bedzoesz go Ty tworzyl? I ogolnie cxy te aplikacje sa zrobione przez Ciebie?

Opublikowano

Rozumiem ze aplikacjr od zmianh IP trzeba wlaczac po kazdym wylaczeniu kompa? Jesli chodzi o AIMa to bedzoesz go Ty tworzyl? I ogolnie cxy te aplikacje sa zrobione przez Ciebie?

Tak, program trzeba włączać od nowa po każdym ponownym uruchomieniu komputera. Jeśli chcemy program zamknąć, wystarczy w menadzerze zadań wyłączyć proces IP.exe

Tak, aimbot jest w planach.

Tak, wszystko o czym tu pisze, robie sam.

TOQRDur.png

Opublikowano

ej a była by możliwość koreppetycji od Ciebie np jak zrobic samego WH do Skilla ? :)

i jeszcze jedno małe pytanko: np jeśli mnie na skillu nagrają a bede miał włączone IP.exe to oni mnie zbanują ale tylko w teorii?

Opublikowano

W rzeczywistości to uchroni twój adres IP przez zbanowaniem i ewentualnie innych kont(Jeżeli na nie nie wchodziłeś przez ten program bo tak będą mieli wszystkich z adresem IP 0.0.0.0 i wtedy zbanują połowę graczy którzy tego używali. Taki mały defekt ;p)

hjbu.jpg

Opublikowano

oo kurdeee..Czyli chcesz powiedzieć że jak Skill zbanuje to IP to zbanuje każdego kto go użył? ;/ ej ale jak wlączam to IP to nie mam czegos takiego jak Ty,,post-928756-0-13370200-1401723256_thumb.png

Opublikowano

W rzeczywistości to uchroni twój adres IP przez zbanowaniem i ewentualnie innych kont(Jeżeli na nie nie wchodziłeś przez ten program bo tak będą mieli wszystkich z adresem IP 0.0.0.0 i wtedy zbanują połowę graczy którzy tego używali. Taki mały defekt ;p)

Kont narazie nie uchroni, musicie liczyć się z tym że czitując na koncie, nawet z użyciem mojego programu - możecie zostać zbanowani, uchroni to was od bana na IP. Safe account pojawi się, ale nie wiem jeszcze kiedy, jest to dużo trudniejsze do wykonania niż ip safe.

Co do tego defektu, Twoje ip będzie się wyświetlać jako 0.0.0.0, każdy kto będzie tego używał, lecz to jest tylko nakładka na ip, ile razy by tego ip nie zbanowali - nic się nie stanie ;)

oo kurdeee.. ej ale jak wlączam to IP to nie mam czegos takiego jak Ty,,

Rozwiń te pole "Driver name" i zobacz czy pisze Ci tam (IP % 0.0.0.0) jak tak piszę, to znaczy że cheat działa. To że pisze że "failed" lub "ready to use" nie ma znaczenia, drobny bug instalatora, program ładuje się jako sterownik tak czy inaczej.

@Edit

Nie, nie da się zbanować tego ip, bo 0.0.0.0 to nie jest ip, nie zbanują pustych cyfer.

TOQRDur.png

Opublikowano

widzisz na tym zdj mam fajke a ty miales krzyzyk wiec o co loto ? :D

Jak pisałem, bug instalatora, jeśli rozwiniesz tamto co napisałem u góry, i będzie IP % 0.0.0.0, oraz proces IP.exe w menadzerze zadań się pojawił - możesz grać, ban ip nie dostaniesz.

TOQRDur.png

Opublikowano

yyy nie chce Ci dupy zawracać ani nie chce udawać matoła :D ale nie moge tego rozwinąć.. wtf :P

aa tamte pozostałe pliki też mam uruchomić? który jest najważniejszy do włącznia żeby bana nie dostać ? :P

Opublikowano

3PPhjjD.png

przytrzymujesz ten pasek, i przesuwasz go w prawo xD

Uruchamiasz tylko IP.exe, ale reszta plików ma być w folderze, inaczej ip może się prawidłowo nie zmieniać, np w trakcie gry może zmienić Ci się na to co masz normalnie.

TOQRDur.png

Opublikowano

Lol:p ej i jak mam wkaczone Ip to jak oni wysylaja reporty to wysylajaale na ip 0.0.0.0 tak?czyli tak jakby nie wysylai na mnie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...