Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia] Powody

SuperMarian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tak.

Każdy uczestnik oddający głos "za" lub "przeciw" jakiejkolwiek sugestii powinien to uargumentować ;). rozumiem cytowanie odpowiedzi z argumentacją ale samo "za" lub "przeciw" według mnie nie jest satysfakcjonujące. według mnie powinno wyglądać to tak:

"jestem za, ponieważ gra ma niebywałą grafikę oraz fabułę oraz dodatkowo ma niskie wymagania sprzętowe"

Opublikowano

Komuś chce się tak pisać? W regulaminie piszę, że powinien to robić, lecz kto na to zwraca uwagę? Jeżeli ktoś ma takie samo zdanie jak poprzednik, po prostu cytuje ten post. Automatycznie jego stosunek do propozycji jest taki sam, jak twórcy cytowanego postu. 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Z jednej strony to nie jest aż taki zły pomysł :) Większość użytkowników udziela się w sugestiach po to, by nabić posty, nie zapoznając się z tematem. Neutral.

Opublikowano

Myślę, że najlepszym rozwiązaniem byłoby dodanie ankiet do każdej sugestii, oraz możliwość pisania tylko dla osób które faktycznie chcą coś wnieść do danej sugestii.

Opublikowano

Myślę, że najlepszym rozwiązaniem byłoby dodanie ankiet do każdej sugestii, oraz możliwość pisania tylko dla osób które faktycznie chcą coś wnieść do danej sugestii.

To wtedy znowu będzie zabawa w ankiety i tak dalej. Ale można spróbować z tym, choć jest to średnie.

Jestem na nie, wypowiadamy się tak/nie w sumie administracja na to średnio patrzy, ale zawsze jest to dla nich jakiś znacznik. 

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Nie zawsze jest potrzeba argumentacji w sugestiach. Poza tym ktoś może nie potrafić argumentować (nie wnikam), to będzie miał problem. Nie.

Opublikowano

Czasem wystarczy samo tak/nie, bo nie ma sensu rozwijać dłuższej wypowiedzi.

Opublikowano

Czasem wystarczy samo tak/nie, bo nie ma sensu rozwijać dłuższej wypowiedzi.

Opublikowano

W sugestiach nie ma co uargumentowywać, bo większość jest na zasadzie głosowania. Jestem na nie.

Opublikowano

Na nie. Jak wyżej zostały podane powody, to nie ma sensu ich powielać.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Admin Cienia
Opublikowano

Niektórzy uzasadniają wypowiedzi w sugestiach, natomiast inni nie. Jestem neutralny.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...