Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Technikiem/Questererm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj!

Jeżeli to czytasz, jest to wstęp mojej wypowiedzi na ten temat.. Chciałbym skusić Cię byś przeczytał wszystko i dokładnie, by nie mieć wątpliwości..

Tak więc przejdźmy do tematu... W mojej ofercie może czegoś zabraknąć, więc proszę się upomnieć o to bym dopisał jakąś informacje!

Oferuję:

-Dodawanie wszystkiego (co możliwe do realizacji)ino mysql

-Pisanie poprawne questów (czasami jakiś błąd się wdrąży, ale po interpretacji zniknie :) )

-Brak jakichkolwiek spóźnień/ ew. święta bądź dni grobowe

-Dodawanie subchan. map itd.

-Jeżeli czegoś zabrakło, mogę dopisać jeżeli ktoś chciałby wiedzieć.. Bądź spotkanie na Ts/Skype/GG itd.

Oczekuję:

-Porządnego grafika w teamie

-[Zakaz handlu] ehm... za prace :)

-Solidnej ekipy i zgranego menadżera

-VPS/Dedyka pod pracę (Hamachi, męczy no ale też może być na fazy początkowe)

-Co do reszty to się dogadamy na komunikatorze... jakimś tam :)

Kontakt:

-Wiadomość prywatna (MPCForum)

-GG:46245962 (Prawie cały czas)

-Kontakt telefoniczny (Jak się dogadamy)

Dziękuje... Pracowałem przy kilku projektach ... Nazwy podam na PW/GG itd. z okazaniem dowodu, że tam ów byłem administratorem.

87225705356827008866.png

Opublikowano

@Up. BlueLine2 był kradziony? xD

87225705356827008866.png

Opublikowano

@Up. BlueLine2 był kradziony? xD

1 projekt MOZE twoj, reszta kradziona.

Projekt z inną nazwą na tych samych plikach nie wchodzi w grę :)

jeszcze raz nie polecam

Opublikowano

Nie polecam również. Chciałem sprawdzić jego umiejętności w lua. Wypierał się że musi pieluche dziecku wymienić i za jakiś czas wróci do domu to popiszemy i mi napisze rozwiązanie jakie mu zadałem. Do dziś nie otrzymałem odpowiedzi. Jednym słowem naciągacz. Miał kilka projektów więc ma kilka questów z zanadrzu które robili jego technicy i taki z niego quester :)

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Nie polecam również. Chciałem sprawdzić jego umiejętności w lua. Wypierał się że musi pieluche dziecku wymienić i za jakiś czas wróci do domu to popiszemy i mi napisze rozwiązanie jakie mu zadałem. Do dziś nie otrzymałem odpowiedzi. Jednym słowem naciągacz. Miał kilka projektów więc ma kilka questów z zanadrzu które robili jego technicy i taki z niego quester :)

Pieluchę dziecku? Prędzej Sobie ze strachu, Jak on ma 15 lat xD. Odnośnie tematu, nie polecam jest typowym #hakjerem aka bonzo, który nie potrafi Swojego questa napisać, tylko zapierdoli z innych plików.

Jeśli Ci pomogłem, nie krępuj się daj "like"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...