Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. 1.chciałbym zagrać w WoW na jakimś privie z dodatkiem cataclysm i mam pytanie który jest najlepszy? zalezy mi na tym zeby bylo duzo ludzi i nie zbugowane questy.

2. drugim problemem jest to ze pobralem ze strony Molten Wowa Klient z dodatkiem cata i tam jest part 1 part 2 part 3 i part 4 

lecz w każdym z tych partów jest to samo. i jak chce wszystko wypakować w jedno miejsce to ciągle pyta czy podmieniać.

Dodam że wszystko waży 11.4 GB

Opublikowano

Witam. 1.chciałbym zagrać w WoW na jakimś privie z dodatkiem cataclysm i mam pytanie który jest najlepszy? zalezy mi na tym zeby bylo duzo ludzi i nie zbugowane questy.

Nie ma takiego xD. Najlepiej działające zadania ma polski atlantiss, ale tam wieczorami gra góra 700 osób.

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Możesz pograć na Monsterze , jest trochę bugów , ale jest też dużo ludzi online jakos +/- 3k (nie jestem na 100% pewny bo przeszedłem na globa).Są też polskie gildie no i moim zdaniem serwer jest w miarę grywalny.

t5Wjng.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...