Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terraria android

laxygen10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy istnieje możliwość zagrania w terrarie multiplayer? Chodzi mi o to że ja bym grał na laptopie a brat na telefonie, słyszałem że można grać przez wifi czy jakoś tak.. 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2%, którzy są normalni wstaw to do swojej sygnatury.

Opublikowano

Na WiFi grać można bo jest funkcja LAN. Jedna osoba hostuje WIFi na telefonie czy tam tablecie a druga się podłącza, lub jedna osoba klika HOST w grze a druga dołącza. Nie wiem która możliwość dołączania jest poprawna bo nigdy nie tworzyłem takiego serwera, ale widać na YouTube że niektórzy grywają. Możliwe że masz też starą wersję (jeśli nie kupowałeś w GooglePlay), dlatego polecam rozeznać się na jakiś hostingach czy coś xD

Kliknij tutaj aby otworzyć mój GitHub.

Prawie cały czas jestem na Discord𝗣𝗮𝗳𝗳𝗰𝗶𝗼#6330

Opublikowano

Jest jedynie opcja grania na telefonie, i druga osoba też musi. Łączysz sie poprzez router wi fi który musisz stworzyć w opcjach wi fi na twoim telefonie.

moja_sygnaturka_by_ad3r-d7wbx1e.png

Jestem początkującym grafikiem. Jeśli chcesz żebym coś dla ciebie wykonał pisz śmiało PW.

Każda wykonana praca nauczy mnie jak obsługiwać się grafiką.

Opublikowano

Jak może jedna osoba grać na wersji PC a inna na Androidzie.... 

Albo grasz PC z PC albo grasz Android z Androidem.

OWSLA-530x200.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...