Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rangi

Freakzzz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jestem w silverze 3 (brat gra też, dlatego suabo) i na każdym meczu mam +30/40 killi, teraz 4 winy z rzędu, kiedy trafię do silvera 4?

graphic.png

RANK - THE GLOBAL ELITE - 1028H

PROFIL STEAM → CLICK

Opublikowano

Od tego czy zamykasz czy otwierasz. Z jakimi rangami grasz i ile razy pod rząd wygrasz. Ja na start dostałem silver 3 wygrałem 4 mecze pod rząd i silver 4 potem spadłem wygrałem 2 otwierajac i znowu iv. 

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Od tego czy zamykasz czy otwierasz. Z jakimi rangami grasz i ile razy pod rząd wygrasz. Ja na start dostałem silver 3 wygrałem 4 mecze pod rząd i silver 4 potem spadłem wygrałem 2 otwierajac i znowu iv. 

Akurat twoje staty nie mają żadnego znaczenia podczas awansów i spadków. btw, jeśli chcesz trafić do silvera 4, to przegrywaj wszystko :D Wyżej od silvera 3 jest silver 2. Po prostu graj i kiedyś wyjdziesz.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Akurat twoje staty nie mają żadnego znaczenia podczas awansów i spadków. btw, jeśli chcesz trafić do silvera 4, to przegrywaj wszystko :D Wyżej od silvera 3 jest silver 2. Po prostu graj i kiedyś wyjdziesz.

Co? Silver 2 nie jest wyżej od silvera 3 to nie jest lol. Masz tak Silver III- Silver IV- Elitarne Srebro - Elitarne srebro cośtam - Gold Novs 1 - Gold nova 2. 

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Co? Silver 2 nie jest wyżej od silvera 3 to nie jest lol. Masz tak Silver III- Silver IV- Elitarne Srebro - Elitarne srebro cośtam - Gold Novs 1 - Gold nova 2. 

o kurwa, faktycznie, pojebało mi się xD

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...